Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις οποίες καταστάσεις μας απασχολούν με αισιοδοξία και δυναμικότητα

13 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις οποίες καταστάσεις μας απασχολούν με αισιοδοξία και δυναμικότητα

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι πρωταγωνίστρια της ημέρας. Βοηθά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού να προχωρήσουν με γοργά βήματα σε επαγγελματικές, οικογενειακές και προσωπικές υποθέσεις.

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να αντιμετωπίσουμε τις οποίες καταστάσεις μας απασχολούν με αισιοδοξία και δυναμικότητα.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία λειτουργούν ευεργετικά στην ψυχολογία μας. Και δεν μας επιτρέπουν να απογοητευτούμε μπροστά σε πιθανά εμπόδια. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι τα μελλοντικά μας σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αρκεί να έχουμε πίστη, θετική σκέψη και ρεαλιστική προσέγγιση που είναι απαραίτητη. Για να μην ξεφύγουμε υπερβάλλοντας στο επίπεδο των προσδοκιών.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο βοηθώντας μας να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά.

Οι υπερβολές μετριάζονται καθώς αντιμετωπίζουμε κάθε σχέδιο και όνειρό μας με λογική και ρεαλισμό. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τα θέλω μας στον σύντροφό μας ή σε νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει χωρίς να χάνεται το συναίσθημα και το πάθος.

Το μεσημέρι η όψη χιαστί της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο λειτουργεί αποτρεπτικά για οικονομικά σχέδια. Καθώς υπάρχει ενδόμυχα έντονος φόβος και αναστάτωση. Οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα αποδώσουν για αυτό οφείλουμε να συγκρατήσουμε τον εκνευρισμό. Και να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στον Ζυγό. Βοηθώντας μας να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες με ιδανικό τρόπο. Είναι επαγγελματικές κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα καθώς αντιλαμβανόμαστε τι μπορούν να μας προσφέρουν χωρίς να μας φέρουν σε σύγκρουση με πρόσωπα σημαντικά με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να μπούμε σε μία διαδικασία διαλόγου με το ταίρι μας που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις ή δυσκολίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Τοξότη προκαλώντας μία εσωτερική αναστάτωση πού εκδηλώνεται κυρίως στην προσωπική μας ζωή. Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να μπλοκάρουν την διάθεση μας και να μπούμε σε μία διαδικασία προστριβών με τον άνθρωπό μας που δεν εξελίσσει την σχέση μας.

myastro