Η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει την κρίση μας

22 Μαΐου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μέχρι το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Τα αντικρουόμενα συναισθήματα επηρεάζουν την κρίση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο καιεΕίναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε φιλικές σχέσεις. Σε στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Μας δίνεται η ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες και να περάσουμε όμορφα. Αρκεί να ξεπεράσουμε την κατήφεια και την απαισιοδοξία. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Κριό το πρωί εντείνει την ανάγκη να ασχοληθούμε με το ταίρι μας. Για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σημαντικό είναι να περάσουμε μοναδικά δείχνοντας τα συναισθήματά μας χωρίς φόβο και πάθος. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η ελευθερία μας δεν περιορίζεται όταν βρισκόμαστε σε μία σχέση και αυτή η αστρολογική συνθήκη μας το θυμίζει έντονα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργότερα μέσα στην ημέρα. Καθώς η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί απογοήτευση, απαισιοδοξία, άρνηση για ότι θετικό και αισιόδοξο. Ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο μπορεί να είμαστε στεναχωρήσουν καθώς δεν αποκλείεται να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρούμε ότι δεν ταιριάζουν πια στην ιδιοσυγκρασία μας.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες

Εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για εσωστρέφεια. Δεν αποκλείεται να προτιμήσουμε να αποσυρθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον επιλέγοντας την μοναχικότητα. Ζητήματα του παρελθόντος φωτίζονται και μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχουμε ξεπεράσει πράγματα που ακόμα κουβαλάμε. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καθημερινές υποχρεώσεις και επαγγελματικά ζητήματα καθώς δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και αυτό είναι αρκετό για να μας κοστίσει.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στους Διδύμους εντείνει την εσωτερική σύγκρουση καθώς η διάθεση για απομόνωση αντιπαρατίθεται με την ανάγκη για επικοινωνία, εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι μας αφού δεν έχουμε διάθεση να κατανοήσουμε ανάγκες και σκέψεις.

myastro