Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κόντρες και ανατροπές

29 Νοεμβρίου 2022 08:20

Ο Ερμής από τον Τοξότη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους επηρεάζει καταλυτικά την διάθεση των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τον εκνευρισμό καθώς πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας αντιπαρατίθενται μαζί μας για ζητήματα του παρελθόντος. Είναι σημαντικό να ρίξουμε τους τόνους επιδιώκοντας να κρατήσουμε τις ισορροπίες που θα μας δώσουν την ευκαιρία να σκεφτούμε ψύχραιμα.

Παράλληλα, υποθέσεις που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία επηρεάζουν άμεσα την επαγγελματική μας ζωή αφού είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια σε ό,τι αφορά συνεργασίες που μας απασχολούν.

Είναι απαραίτητο να μην προχωρήσουμε σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε. Με αυτό τον τρόπο θα προστατεύσουμε τις επαγγελματικές μας επιλογές και σχέσεις.

Η ημέρα ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές με το κοντινό περιβάλλον και φιλοσοφικές συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να μας προσφέρουν νέες πληροφορίες που μας κεντρίζουν μαθηματικά και ψυχολογικά.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς μας την ευκαιρία να συναναστραφούμε τους φίλους μας και να περάσουμε όμορφα μαζί τους. Όμως, υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο που μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις, ξαφνικές κόντρες και ανατροπές σε ό,τι αφορούν τα σχέδιά μας.

Χρειάζεται ψυχραιμία και ωριμότητα ώστε να αποφευχθεί κάθε σύγκρουση, όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr.

Μέσα στην ημέρα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον Τοξότη και τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους. Είναι σε μία συνθήκη που θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε με ωριμότητα και ψυχραιμία καθώς αναγνωρίζουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν σε σχέσεις και επιδιώξεις λόγω των αντιδικιών.

Μπορούμε να περάσουμε ευχάριστα με ανθρώπους που μας φέρνουν σε επαφή με νέες πληροφορίες και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή.

Ενώ καλό είναι με ωριμότητα και ψυχραιμία να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές επιδιώξεις που έχουμε στο νου μας εδώ και καιρό, αποφεύγοντας τις φραστικές αντιπαραθέσεις και τα επεισόδια που θα προκαλέσουν περαιτέρω εντάσεις.