Η Σελήνη στον Ζυγό εντείνει την εσωστρέφεια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό μέχρι εννοείς το πρωί επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Το τετράγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις, οι οποίες θα τραυματίσουν σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς.

Είναι προτιμότερο να μετουσιώσουμε την ενέργεια σε πάθος που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την προσωπική μας ζωή αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιδικίες με τον άνθρωπό μας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το σάιτ myastro.gr, καλό είναι να μην επιτρέψουμε στην καχυποψία να κυριαρχήσει αμφισβητώντας τα πρόσωπα με τα οποία πορευόμαστε από κοινού στην επαγγελματική μας ζωή.

Νωρίς το πρωί, η Σελήνη μετακινείται στον Σκορπιό επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα από ποτέ καθώς η Σελήνη θα κινείται για τις επόμενες περίπου δυόμισι ημέρες στο ζώδιο της πτώσης της.

Δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε σκέψεις και ευαισθησίες καθώς οι αμφιβολίες και η ένταση παίρνουν κεφάλι.

Η ανάγκη να αντιμετωπίσουμε βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες είναι μεγαλύτερη από ποτέ καθώς αναδεικνύονται με εμφατικό τρόπο. Οφείλουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία και δυναμισμό καθετί που μας φοβίζει με σκοπό να το ξεπεράσουμε.

Δεν πρέπει να μείνουμε εγκλωβισμένοι σε απωθημένα και ενοχές που δεν μας επιτρέπουν να βιώσουμε μοναδικές στιγμές στη ζωή μας απελευθερωμένοι από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχή μας.

Σε πρακτικά ζητήματα η προσοχή μας στρέφεται σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Η διαίσθησή μας μπορεί να μας καθοδηγήσει μοναδικά σε επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Δάνεια, ασφαλιστικές εισφορές και χρέη μπορούν να τακτοποιηθούν αρκεί να λειτουργήσουμε με βάση την εσωτερική μας φωνή αποφεύγοντας να εγκλωβιστούμε στον αρνητισμό και στις φοβίες.

Στην προσωπική μας ζωή η ανάγκη ελέγχου και χειρισμού του συντρόφου μας γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς ανησυχούμε και αυτό εκδηλώνεται με έντονο τρόπο. Ας αφήσουμε στο περιθώριο καχύποπτες και δυσάρεστες σκέψεις δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό περιβάλλον για δύο που θα απογειώσει την σχέση μας.