Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία μας με αγαπημένα πρόσωπα

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2021 07:45
Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία μας με αγαπημένα πρόσωπα

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο επηρεάζοντας την διάθεση των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Εσωτερικές συγκρούσεις μεταξύ αναγκών και επιθυμιών μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική μας ζωή και οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο να πάρουμε χρόνο ώστε να αντιληφθούμε τι πραγματικά είναι αυτό που μας ενοχλεί εντός της σχέσης μας. Δεν αποκλείεται να διαπιστώσουμε ότι η δική μας διάθεση και η εσωτερική κόντρα που έχει αναπτυχθεί μέσα μας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.  Η αδιαλλαξία, η δυσθυμία, η οξύτητα με την οποία μπορεί να συμπεριφερθούμε και να αντιμετωπίσουμε τα οποία ζητήματα μας απασχολούν θα ανατρέψει τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές κινήσεις και να επεξεργαστούμε τα σχέδια μας με ηρεμία και απόλυτο ρεαλισμό. Αυτό θα μας προστατεύσει από περιττές και λανθασμένες επιλογές που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό μας.

Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντας μας ώθηση να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα. Που μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους. Το πρωί το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο λειτουργεί σταθεροποιητικά σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς δείχνουμε ωριμότητα και μεθοδικότητα σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν. Η αποφασιστικότητα και ο ρεαλισμός πού μας διακατέχουν βοηθούν να πετύχουμε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εμάς.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον στάσιμο Ερμή στον Υδροχόο μας δίνει ώθηση ώστε να εκφράσουμε σκέψεις για ζητήματα που αφορούν φιλικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπήρξαν εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα που μας επηρέασαν. Όμως τώρα με ψυχραιμία μπορούμε να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να κινηθούμε από δω και στο εξής ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο απογειώνοντας την αισιοδοξία και τη θετική διάθεση. Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά σε όνειρα και στόχους. Προκύπτουν λόγω συγκυριών, αλλά και γνωριμιών που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στα σχέδια μας.

πηγή: myastro

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT