Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Ο Ερμής μετακινείται στον Αιγόκερω δίνοντας την ευκαιρία στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) να επικοινωνήσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Η μετακίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας στο ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος δεν μπορεί παρά να προσδώσει ωριμότητα και λογική σε κάθε επαφή και συνομιλία. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως στον επαγγελματικό χώρο, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε σχέδια και συζητήσεις που μας απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να δείξουμε τον ορθολογικό τρόπο σκέψης και τη μεθοδικότητα που μας διέπουν γιατί είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

Απαραίτητο είναι όμως να μετριάσουμε απόλυτες συμπεριφορές και συντηρητικές απόψεις που θα ενοχλήσουν. Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, oφείλουμε να είμαστε διαλλακτικοί δίνοντας την ευκαιρία στη διαφορετικότητα και την πρωτοπορία να εναρμονιστούν με τη σκληρή δουλειά και την ώριμη προσέγγιση των πραγμάτων.

Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στον χώρο της καριέρας που θα μας ενθουσιάσουν, δίνοντας μας την ευκαιρία να εξελιχθούμε και να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην πολυπόθητη αναγνώριση.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά τις επαφές κυρίως με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η ανάγκη να συνομιλήσουμε για ζητήματα που μας απασχολούν είναι έντονη, ιδιαίτερα με πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και θεωρούμε ότι μπορούν να μας συμβουλεύσουν σωστά.

Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν, ώστε να είμαστε ικανοποιημένοι με τις προσωπικές μας επιλογές.

Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία μπορούν να αποτελέσουν πεδίο δόξης λαμπρό καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις και επιλογές που θα κεντρίσουν την προσοχή μας. Η ευφυής στάση, η επικοινωνιακή δεινότητα και τα επιχειρήματά μας θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συναλλαγές που λειτουργούν ευνοϊκά για την επαγγελματική μας πορεία.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αναζωογονηθούμε και να ξεφύγουμε από τη στείρα πραγματικότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και προσκλήσεις που θα κερδίσουν την προσοχή μας και θα μας φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.