Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα πρόσωπα κοντά μας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η διάθεση να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τις απόψεις μας είναι εντονότερη από ποτέ. Είναι όμως σημαντικό να κρατήσουμε το μέτρο ώστε να μην ξεφύγουμε σε φραστικές υπερβολές που θα μας εκθέσουν.

Έχουμε την τάση να δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις και να δεσμευόμαστε σε καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Καλό είναι να δείξουμε αυτοσυγκράτηση περιορίζοντας τα λεγόμενά μας ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας.

Η ημέρα, όπως αναφέρει το σάιτ myasto.gr, ενδείκνυται για να ασχοληθούμε με πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που μας κεντρίζουν την προσοχή και θα βοηθήσουν να αναπτύξουμε νέο τρόπο σκέψης. Εξελίσσοντας την προσωπική μας θεωρία μπορούμε να αναθεωρήσουμε τους μελλοντικούς μας στόχους.

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο μέχρι αργά το βράδυ δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς. Τα ξημερώματα το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και κατήφεια.

Πιθανό είναι να υπάρξουν περαιτέρω ευθύνες και περιορισμοί που δεν θα μας επιτρέψουν να κινηθούμε οικονομικά όπως επιθυμούμε. Αργότερα όμως η διάθεσή μας αλλάζει καθώς η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η φαντασία και η δημιουργικότητα μας δίνουν την ευκαιρία να ελιχθούμε αποτελεσματικά και να προχωρήσουμε οικονομικές υποθέσεις με αισιοδοξία.

Το ένστικτό μας απογειώνεται το απόγευμα με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η διεισδυτικότητα κορυφώνεται και μας βοηθά να αντιληφθούμε τις καλύτερες ευκαιρίες για εμάς.

Αργά το βράδυ η Σελήνη μετακινείται στους Διδύμους ανανεώνοντας τη διάθεσή μας. Η επικοινωνία είναι κυρίαρχη και μας ωθεί σε επαφές με κοντινά μας πρόσωπα. Προτάσεις για εξόδους και προσκλήσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να περάσουμε όμορφα.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν με τις γνώσεις και τις πληροφορίες που μας προσφέρουν. Παράλληλα, το φλερτ εντείνεται και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική μας ζωή.

Καλό είναι όμως να διαχειριστούμε τη μεταβαλλόμενη διάθεσή μας που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξουμε τα νεύρα μας ώστε να αποφύγουμε κόντρες και αντιδικίες.