Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες

17 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες.

Η διάθεση είναι άκρως επικοινωνιακή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εμπλακούμε σε συζητήσεις. Kαι να περάσουμε χρόνο με πρόσωπα που είναι κοντά μας. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε τις απόψεις μας και να χαλαρώσουμε μέσα από στιγμές κοινωνικού σχολιασμού που μας γεμίζουν χαρά και ευχαρίστηση. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μεταφέρουμε πληροφορίες αν δεν είναι απόλυτα τσεκαρισμένες γιατί είναι εύκολο να εκτεθούμε.

Επαγγελματικά το εμπόριο και επικοινωνία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς έρχονται στο μονοπάτι μας σημαντικές συνεργασίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Τα επιχειρήματα και το επικοινωνιακό μας ταμπεραμέντο μπορούν να εντυπωσιάσουν τα πρόσωπα που συνομιλούμε. Και να οδηγηθούμε σε καθοριστικές συμφωνίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική μας πορεία. Στην προσωπική μας ζωή η ανάγκη για διασκέδαση και κοινωνικότητα μας οδηγεί σε παρέες που μπορούμε να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να κεντρίσουν την προσοχή μας καθώς τα παιχνίδια μυαλού μας εξιτάρουν.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη τα ξημερώματα προκαλεί εντάσεις τις πρωινές ώρες.

Καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις λόγω της αυξημένης νευρικότητας και του παρορμητισμού που υπάρχει. Απαραίτητο είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας τις κόντρες με πρόσωπα που θέλουμε να συνεργαστούμε ή με τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική μας ζωή. Η αυθάδεια και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα τραυματίσουν τις σχέσεις και δεν θα επιτρέψουν να εξελιχθεί η μέρα ομαλά σε κάθε περίπτωση.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο φροντίζοντας για την συναισθηματική μας σταθεροποίηση. Και την ωριμότητα με την οποία μπορούμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις. Βρισκόμαστε στραμμένοι με το βλέμμα στο μέλλον για αυτό και δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές συμφωνίες. Και συναλλαγές που απαιτούν σκληρή προσπάθεια όμως μπορούν να μας εξασφαλίσουν την επίτευξη των στόχων μας. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια εμπιστευόμενοι τις ιδέες και τα ταλέντα μας.

myastro