Η Σελήνη στους Διδύμους καθορίζει θετικά ζητήματα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 07:45

Ο Ερμής από την Παρθένο ευνοεί την επικοινωνία στα ζώδια της γης και του νερού

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν ζητήματα σε καθοριστικούς τομείς της ζωής τους

Η Σελήνη στους Διδύμους βοηθά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού με θετικό τρόπο. Η μέρα είναι άκρως επικοινωνιακή αφού η ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τους γύρω μας είναι εντονότερη από πότε. Κοντινά πρόσωπα και παρέες θα μας απασχολήσουν έντονα καθώς είναι βέβαιο πώς θα μας ευχαριστήσει η συντροφιά τους. Επιδιώκουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να ανταλλάξουμε απόψεις. Αλλά και για να περάσουμε χαλαρές στιγμές διασκεδάζοντας. Σημαντικό είναι να περιορίσουμε την ένταση και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας και να διατηρήσουμε τις ισορροπίες. Αποφεύγοντας να εκδηλώσουμε με απότομο τρόπο την ψυχολογία μας. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην ημέρα. Καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε περαιτέρω στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση ζητημάτων στην προσωπική μας ζωή καθώς εκφράζοντας σκέψεις και ανάγκες επέρχεται η πολυπόθητη ισορροπία.

Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους έχουμε την δυνατότητα μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς σε σχέδια και φιλοδοξίες που αγγίζουν την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Επικοινωνιακή δεινότητα και φαντασία μας βοηθούν να εκφράσουμε και να πραγματώσουμε πιθανές ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους γύρω μας. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το στενό μας περιβάλλον καθώς είναι βέβαιο πώς θα βοηθήσει σε κάθε προσωπική επιδίωξη που έχουμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι μας καθώς οι προσκλήσεις θα είναι πολλές.

Αισθηματικά, ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας μία υπέροχη συζήτηση. Άλλωστε η επικοινωνία μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες και να προχωρήσουμε σε κοινά σχέδια με τον άνθρωπό μας. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που αφορούν μαθήματα και νέα πεδία γνώσης που μας ενδιαφέρουν. Δεν πρέπει να διστάσουμε να ασχοληθούμε με ότι μας κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς είναι βέβαιο ότι θα μας εξελίξει σαν προσωπικότητες.

myastro