Η Σελήνη στους Ιχθύες βοηθά να κλείσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Δεκεμβρίου 2022 08:20

Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους μονοπωλεί την ημέρα και επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Επιθυμίες που υπάρχουν εδώ και καιρό έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να έρθουν σε αντιδιαστολή με τις παρούσες ανάγκες μας. Είναι σημαντικό να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας, καθώς η νευρικότητα θα είναι εντονότατη λόγω των διαφορετικών απόψεων.

Απαραίτητο είναι να δείξουμε ψυχραιμία και να αφουγκραστούμε βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη σχέση μας και να ικανοποιήσουν τόσο εμάς όσο και τον άνθρωπό μας.

Είναι προτιμότερο να ξεφύγουμε από εμμονές και προκαταλήψεις που κουβαλάμε, αφήνοντας στο περιθώριο το παρελθόν που δεν μας προσφέρει τίποτα. Καλό είναι να ανοίξουμε τα φτερά μας έχοντας στο πλευρό μας τον σύντροφό μας και να ονειρευτούμε από κοινού το μέλλον.

Παράλληλα, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στην όποια κατάσταση αντιμετωπίζουμε, θα νιώσουμε ικανοποίηση και θα λειτουργήσουμε αρμονικά με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες καλώντας μας να διαχειριστούμε εκκρεμότητες του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας. Νωρίς το πρωί, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να δώσουμε λύσεις με πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ξεφεύγουμε από ό,τι επιβαρύνει την ψυχολογία μας και κλείνουμε εκκρεμότητες που μπορεί να μας προκαλούν άγχος.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει ταυ τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Τοξότη και τον ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την ένταση και την γκρίνια που μπορεί να εκδηλωθούν κυρίως στην προσωπική μας ζωή, δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι μας.

Είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κόντρες και αντιδικίες.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro.gr, το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να μας ωθήσει σε υπερβολική έκφραση του συναισθηματισμού.

Αυταπάτες και απογοήτευση κυριαρχούν και δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε ζητήματα που μας προβληματίζουν. Η τέχνη και η μουσική θα αποτελέσουν σημαντικές διεξόδους, καθώς θα βοηθήσουν να βρούμε ψυχολογική ισορροπία.