Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί τα ζώδια της γης και του νερού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Σεπτεμβρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Είναι έντονη ανάγκη για αναγνώριση στο επαγγελματικό πεδίο για αυτό και δεν διστάζουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην καριέρα μας. Αποφασιστικότητα και σιγουριά μας διακρίνουν καθώς νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε ότι αναλάβουμε και να το διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σημαντικό είναι όμως να μην απομακρυνόμαστε από τα συναισθήματά μας γιατί είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί και απόλυτοί στην διαχείριση των άλλων.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην προσωπική μας ζωή καθώς βάζουμε σε δεύτερη μοίρα το ταίρι μας λόγω της ανάγκης για αναγνώριση και καταξίωση. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να αποφύγουμε κάθε αντιπαράθεση δίνοντας στον άνθρωπο μας τον χρόνο που απαιτεί.

Αυτό θα βοηθήσει να υπάρξει αρμονία στην σχέση και να εκτονώσουμε κάθε άγχος και νευρικότητα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro,  Σελήνη το πρωί σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο βοηθώντας μας να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά και υπεύθυνα σε ότι έχουμε αναλάβει στην επαγγελματική μας ζωή. Η προσωπικότητά μας αναδεικνύεται μέσω των λύσεων και των ιδεών που καταθέτουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Ανώτεροι και φιγούρες εξουσίας αναγνωρίζουν τις ικανότητες μας και μας βοηθούν να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ξαφνικά έσοδα που θα μας ενθουσιάσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στον επαγγελματικό χώρο που θα σημάνουν τη νέα αύξηση του μισθού μας ή ένα μπόνους δικαιώνοντας μας για τον επαγγελματισμό και την υπεύθυνη στάση μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες βοηθώντας μας να εναρμονίσουμε πρακτικότητα με φαντασία. Η δημιουργικότητα εκφράζεται με άμεσο τρόπο στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που μπορεί να ενθουσιάσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε.