Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες περνούν σε πρώτο πλάνο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Οκτωβρίου 2022 08:20

Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του μας οδηγεί σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού της στάσης μας απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα, σε εμπορικές δραστηριότητες και επικοινωνιακές συμφωνίες, σε ό,τι αφορά ζητήματα γνώσεων και μετακινήσεων.

Ήρθε η στιγμή να μπούμε σε εσωτερική διαδικασία που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα καθώς αξιολογούμε και πάλι σχέσεις και καταστάσεις που μας ενδιαφέρουν.

Σημαντικό είναι λοιπόν να μην προχωρήσουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου σε νέα εγχειρήματα και καινούργιες συμφωνίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν.

Είναι προτιμότερο να περιμένουμε και να προχωρήσουμε σε πιθανές διορθώσεις και αλλαγές όπου είναι απαραίτητο. Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι η στάση και η συμπεριφορά μας απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα, φίλους και ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε σε καθημερινό επίπεδο.

Σκληρότητα και παρεξηγήσεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά σχέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας.

Η Σελήνη, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, βρίσκεται στον Αιγόκερω δίνοντας τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να λάμψουμε στον χώρο της καριέρας αφού έχουμε τη διάθεση και τις προτάσεις που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας της και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει στην απόλυτη εκλογίκευση των συναισθημάτων. Συντηρητισμός και απολυτότητα θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα για αυτό είναι προτιμότερο να είμαστε διαλλακτικοί και να δείχνουμε κατανόηση στις διαφορετικές απόψεις.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τον Σκορπιό διαμορφώνοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για δυναμικές επιλογές και κινήσεις σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας και να λειτουργήσουμε με ωριμότητα όπου είναι επιβεβλημένο.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην επαγγελματική μας ζωή. Δικαίωση σε επαγγελματικές επιλογές και πρωτοποριακές ιδέες μπορεί να οδηγήσουν στην προσωπική καταξίωση.