Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 30 Ιουλίου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Aυτό θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σχέδια που μπορεί να έχουμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Βεβαίως ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει μικροεντάσεις. Mε ευκολία εκφράζουμε σκέψεις και πραγματοποιούμε βήματα που μπορεί τελικά να μη μας ταιριάζουν. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά προσωπικές υποθέσεις καθώς η υπερένταση και εγωισμός μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

Παράλληλα οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο τον υποκειμενισμό αφού δεν μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις ανάγκες των άλλων. Επαγγελματικά έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και σε σχέδια που μας ενδιαφέρουν αρκεί να μην χαθούμε απερίσκεπτα καθώς ο αυθορμητισμός μας μπορεί να οδηγήσει σε μπελάδες.

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα στην ημέρα δημιουργώντας προκαταλήψεις.

Που θα επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις όσο και τις συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από εμμονές και φόβους που δεν μας βοηθούν να αντιληφθούμε ότι είναι εύκολο να παρακολουθούμε. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε τους γύρω μας με σκοπό να αισθανθούν ασφαλείς και απόλυτοι εξουσιαστές μιας κατάστασης. Αυτό είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις για αυτό είναι απαραίτητο να αποφευχθεί.

Πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο αλλάζοντας τελείως το σκηνικό καθώς περνάει στο ζώδιο της έξαρσης της. Επικεντρωνόμαστε πια σε ότι αφορά ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας που μας ενδιαφέρουν άμεσα και κυρίως εκφράζονται μέσα από οικονομικές υποθέσεις. Μπορούμε προς το τέλος της ημέρας να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σκηνικό για την προσωπική μου ζωή μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε το πάθος και τον αισθησιασμό. Η σχέση μας μπορεί να ανανεωθεί και να μας απογειώσει.

myastro