Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

5 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

Ο δυναμισμός χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη θέση της Σελήνης καθώς μας ωθεί σε πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια.

Σπασμωδικές κινήσεις και εριστικές συμπεριφορές μπορεί να ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Γι’ αυτό θα πρέπει να μετριάσουμε τη νευρικότητα που μπορεί να έχουμε και να λειτουργήσουμε με ηρεμία και ωριμότητα. Αφοσιωνόμαστε σε αυτά που πραγματικά μας ικανοποιούν έχοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίσει να κατανοούμε τους γύρω μας και ιδιαίτερα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και διαμάχες που δεν έχουν τίποτα να μας προσφέρουν. Αντίθετα, θα πρέπει να εκτονώσουμε δημιουργικά την ενέργειά μας. Επικεντρώνοντας όλο μας το ενδιαφέρον σε νέες συνεργασίες και στην κοινωνική μας ζωή. Η εξωστρέφεια θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να εντυπωσιάσουμε με την παιδικότητα και τον αυθορμητισμό μας. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας που θα αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά μας.

Το πρωί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ηρεμία καθώς η ένταση κυριαρχεί.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματικές επιλογές και συζητήσεις. Καθώς είναι εύκολο να εκδηλώσουμε θυμό που θα ενοχλήσει τους γύρω μας. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τη νευρικότητα και να μην επιτρέψουμε να μας κατευθύνει σε λάθος κινήσεις που θα μας κοστίσουν.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βάζοντας μας σε μία εσωτερική αναστάτωση που αφορά την προσωπική μας ζωή. Η γκρίνια και η μεμψιμοιρία δεν θα βοηθήσουν να εντοπίσουμε πραγματικά ότι ενοχλεί. Αντίθετα θα μας προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας και αρνητικό περιβάλλον για τη σχέση. Ας αφήσουμε τον χρόνο να περάσει ώστε να βελτιωθεί η διάθεσή μας και να εκφράσουμε αργότερα πιθανές απόψεις και ενστάσεις που μας απασχολούν.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας βοηθά να βρούμε την συναισθηματική ωριμότητα και την σταθερότητα. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορούν να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Απαραίτητο είναι βέβαια να καταβάλουμε την απαιτούμενη προσπάθεια για να φτάσουμε στην επιτυχία.

myastro