Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό πυροδοτώντας καταστάσεις για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 07:45

Το νέο τρίγωνο της Αφροδίτης ευνοεί νέες γνωριμίες και εξελίξεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η ανάγκη για πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη. Καθώς επιθυμούμε να υπάρξουν εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις

Αυθορμητισμός και σπασμωδικές κινήσεις προκαλούν ένταση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό κι εντείνει καινοτόμες κινήσεις στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε κινήσεις σε ότι αφορά συνεργασίες. Καθώς νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσουμε και να δείξουμε το δυναμισμό μας. Άλλωστε τα χαρακτηριστικά αυτά θα μαγνητίσουν τον θαυμασμό και την αναγνώριση από τους γύρω μας, κάτι που θα μας ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό.

Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθούμε από βιαστικά συμπεράσματα και απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Σε προσωπικό επίπεδο, στρεφόμαστε στον εαυτό μας και σε ότι μας ικανοποιεί καθώς διεκδικούμε το καλύτερο από το ταίρι μας. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Aν δεν φροντίσουμε να μετριάσουμε την ορμητικότητα μας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν καθώς εντυπωσιάζουμε με την γοητεία και τη λάμψη μας.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό το βράδυ είναι η αστρολογική συνθήκη που θα πρωταγωνιστήσει μέσα στην ημέρα

Δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις καθώς αυξάνει την ένταση και το πάθος για να διεκδικήσουμε αυτά που νιώθουμε πως μας αξίζουν. Οι επιθυμίες μας έρχονται σε πρώτο πλάνο και διεκδικούμε την κάλυψη τους από συνεργάτες και σύντροφο. Παράλληλα όμως υπάρχει εκνευρισμός πού μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις καθώς δεν φιλτράρουμε λόγια και κινήσεις. Είναι απαραίτητο να δείξουμε ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε καταστάσεις που μπορεί να μας ιντριγκάρουν.

Δεν πρέπει να χάσουμε το μέτρο καθώς αυτό είναι βέβαιο πώς θα μας οδηγήσει σε έντονες συμπεριφορές που θα δυσαρεστήσουν τους γύρω μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε σχέδια και συνεργασίες. Είναι σημαντικό όμως να μην αφεθούμε στην ορμητικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις. Αισθηματικά, πάθος και αισθησιασμός θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε τη σχέση μας. Kαι να αποφύγουμε έντονες κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας.

myastro