Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

25 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διάθεσή μας βρίσκεται στα ύψη. Καθώς διεκδικούμε την προσοχή των γύρω μας με την γενναιοδωρία και την ευθυμία που μας διακατέχουν.

Ζητήματα προσωπικών σχέσεων και παιδιών έρχονται στο προσκήνιο, καθώς είναι σημαντικό για εμάς να ισορροπήσουμε στα αισθηματικά μας και σε σχέση με παιδιά και την διάθεσή τους. Άλλωστε η παιδικότητα είναι εμφανής και στη δική μας διάθεση και αυτό μας βοηθά να δημιουργήσουμε ανάλογο περιβάλλον σε όλες τις σχέσεις.

Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική μας ζωή καθώς είναι σημαντικό για εμάς να εκδηλώσουμε ανοιχτόκαρδα τα συναισθήματά μας στο ταίρι μας.

Γεγονός είναι ότι γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε από τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και το δείχνουμε με κάθε τρόπο. Τα παιδιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Καθώς μέσα από αυτά βρίσκουμε ένα κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας που νοσταλγούμε έντονα.

Ζητήματα δημιουργίας και τέχνης έρχονται στο προσκήνιο, καθώς απολαμβάνουμε να ασχολούμαστε με ότι εξελίσσει τα ταλέντα μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο δημιουργεί συνθήκες ακραίας αισιοδοξίας μέσα στην ημέρα. Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσουμε να περάσουμε μοναδικά δημιουργώντας την ανάλογη ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή.

Το ταίρι μας έχει κυρίαρχο ρόλο και αυτό μας δίνει ώθηση ώστε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στην σχέση μας. Η επικοινωνία θα είναι καταλυτική καθώς δεν αποκλείεται να πλησιάσουμε νέα πρόσωπα που θα μας εντυπωσιάσουν με την προσωπικότητά τους.

Πιθανό είναι επίσης να έρθουμε πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος, καθώς είναι αυτά που μας γεμίζουν χαρά και ζωντάνια στην καθημερινότητα.

Θα πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ της πραγματικότητας και της υπερβολικής αισιοδοξίας που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Ας αξιοποιήσουμε την ημέρα για να περάσουμε όμορφα και να προωθήσουμε πιθανούς στόχους που έχουμε. Καθώς θα λειτουργήσουν πολύ ευνοϊκά για την προσωπική μας εξέλιξη.

πηγή: myastro