Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό φέρνει εκνευρισμό στα Σταθερά ζώδια

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 07:45

Προσωπικές ανασφάλειες και φόβοι επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας τον εκνευρισμό των Σταθερών ζωδίων

Η ανάγκη για εσωστρέφεια είναι έντονη, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, το ζώδιο της πτώσης της, μας αναγκάζει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Αναμοχλεύει βαθύτερα συναισθήματα, απωθημένα και δυσάρεστες εμπειρίες. Που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή μας. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τραύματα και απωθημένα γι’ αυτό και εκφράζουμε καχυποψία και αμφιβολίες απέναντι σε πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τα βαθύτερα ζητήματα που αναδεικνύονται και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε συμπεριφορές και κινήσεις που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας.

Σε πρακτικό επίπεδο, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν δάνεια και διάφορες οφειλές. Στην προσωπική μας ζωή, το πάθος και ο μαγνητισμός απογειώνει την σχέση μας. Προσοχή σε κατώτερα συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να εκφραστούν και να προκαλέσουν έντονα προβλήματα με το ταίρι μας.

Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Λέοντα

Ενισχύοντας την εσωτερική σύγκρουση σε σημαντικό βαθμό. Επίσης δεν είναι εύκολο να συμβαδίσει το φωτεινό και το σκοτεινό κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Καθώς οι ανασφάλειες βάζουν σε δεύτερη μοίρα την αυτοπεποίθησή μας. Απαραίτητο είναι να συγκρατήσουμε την αμφιλεγόμενη διάθεσή μας. Ενώ αμφιθυμία και νευρικότητα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή. Αφού έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε τις στιγμές με το ταίρι μας. Ας μείνουμε μακριά από συγκρούσεις και αντιδικίες. Αναγνωρίζοντας πως η δική μας στάση είναι αυτή που μπορεί να δημιουργεί ζητήματα.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέποντας τα δεδομένα σε οικονομικές και συναισθηματικές σχέσεις. Εριστική διάθεση και επιθετικότητα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες με το ταίρι μας ή με πρόσωπα που συνομιλούμε. Καλό είναι να ρίξουμε τους τόνους για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις και αποστασιοποίηση από πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή μας.

myastro