Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό πυροδοτώντας σημαντικά ζητήματα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

22 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Έχουμε την δυνατότητα μέσα στην ημέρα να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε επαγγελματικά σχέδια

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και αμφιβολίες που έρχονται στην επιφάνεια σε σημαντικά ζητήματα. Οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε με στενούς και να ξεπεράσουμε κάθε τι που μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική μας εξέλιξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό πυροδοτώντας σημαντικά ζητήματα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο που αφορούν τρίτους ή κληρονομικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Καλά θα κάνουμε να κινηθούμε διαισθητικά καθώς έτσι θα αποφύγουμε παγίδες και θα προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εμάς.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα το πρωινό καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα σε οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Οι αιφνιδιασμοί και τα ξαφνικά γεγονότα είναι μέσα στο πρόγραμμα για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ανατρεπτική κατάσταση που μπορεί να μας ταλαιπωρήσει. Σπασμωδικές συμπεριφορές και αντιδράσεις θα έχουν κόστος. Οι συνθήκες βελτιώνονται λίγο αργότερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες. Που μας βοηθά να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο

Φέρνοντας στο προσκήνιο εμπόδια σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που θα μας απογοητεύσουν ή να υπάρξουν άτομα που θα μας εμποδίσουν στο να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν έντονα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει καθώς οι συνθήκες βελτιώνονται λίγο αργότερα και ξαναβρίσκουμε την θετική σκέψη.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Αιγόκερω βοηθώντας μας να αναγνωρίσουμε ανάγκες και επιθυμίες που καλύπτουν βαθύτερες ανησυχίες μας. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε επαγγελματικές επιλογές και οικονομικές συμφωνίες. Παράλληλα το πάθος και ο συναισθηματισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική μας ζωή. Και δημιουργούν ιδανικές συνθήκες σταθερότητας και μακροβιότητας στην σχέση. Απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας και μπορούμε να κάνουμε όνειρα μαζί του δείχνοντας ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρά την παρουσία τους στη ζωή μας.

myastro