Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις

Δημοσιεύθηκε: 18 Νοεμβρίου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις

Ο Ερμής από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την φαντασία των ζωδίων του νερού και της γης.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και εκδηλώνονται με απόλυτη κατανόηση και ευαισθησία. Καθώς ήρθε η ώρα να εκφράσουμε ότι νιώθουμε χωρίς φόβο και πάθος. Στην προσωπική μας ζωή η συνθήκη αυτή μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές διαλόγου και εξομολογήσεων. Που θα απογειώσουν το πάθος και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το αντικείμενο του πόθου μας.

Παράλληλα σε ότι αφορά ζητήματα δημιουργικότητας η διαίσθηση μας μπορεί να οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις καθώς νιώθουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το μέγιστο για εμάς. Μέσα από την αυτοέκφραση, τα ταλέντα και την δημιουργία μπορούμε να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να βγάλουμε κρυφές πτυχές του εαυτού μας που δεν προβάλλουμε στους γύρω μας. Σημαντικό είναι να αφήσουμε το ένστικτο μας να μας καθοδηγήσει και σε οικονομικές υποθέσεις ώστε να αποφύγουμε παγίδες και αυταπάτες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Advertisement

Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω τα ξημερώματα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Για στιγμές όμορφες που θα σταθεροποιήσουν συναισθήματα και σχέσεις.

Αργότερα η σύνοδος της με τον Ουρανό στον Ταύρο και η αντίθεση της με τον Άρη στον Σκορπιό οδηγεί σε ένα πρωινό πού μπορεί να είναι ιδιαίτερα συγκρουσιακό καθώς η ένταση κυριαρχεί. Σπασμωδικές συμπεριφορές αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, οι αποφάσεις που μπορεί να παρθούν αιφνιδιαστικά θα δημιουργήσουν κύμα αντιδράσεων. Και παρασκηνιακές διεργασίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επαγγελματικές, οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή στον Σκορπιό και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αναγεννά συζητήσεις. Που έχουν στόχο να φέρουν στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση βοηθούν να ισορροπήσουμε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί που επηρεάζει την επικοινωνία. Βρίσκοντας την χρυσή τομή σε προσωπικές και οικονομικές σχέσεις μπορούμε να ξεπεράσουμε έντονες αντιδικίες και κωλύματα.

myastro

Advertisement