Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Δημοσιεύθηκε: 29 Απριλίου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε να στραφούμε στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό μας περιβάλλον.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.  Η αισιοδοξία που μας διακατέχει βοηθά να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον στην παρέα που θα βρεθούμε. Συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο. Είναι δεδομένο ότι επικεντρωνόμαστε σε νέες γνώσεις και πληροφορίες που μπορούν να μας δώσουν άτομα με την ίδια ιδιοσυγκρασία ή κουλτούρα με εμάς.

Σε ότι αφορά την καθημερινότητα, δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε. Η τεμπελιά ή η ανάγκη να ξεφύγουμε από τις τρέχουσες καταστάσεις θα μας ωθήσει να αφήσουμε στο περιθώριο πιθανά ζητήματα στον εργασιακό χώρο. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά σοβαρές υποθέσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. H αμέλεια μπορεί να προκαλέσει λάθη. Επικοινωνία είναι πιθανό επίσης να υπάρξει με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέες σημαντικές προτάσεις μπορεί να προκύψουν.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά.

Mας ωθεί στο να βλέπουμε τα πράγματα και κάθε κατάσταση της ζωής μας θετικά και ρεαλιστικά. Η συγκρατημένη αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς μέσα από αυτήν τη στάση μπορούμε να δομήσουμε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα μπορούν να μας προσεγγίσουν και να μας στηρίξουν σε πιθανά όνειρα που έχουμε. Γεγονός είναι βέβαια ότι και εμείς δείχνουμε ωριμότητα και ψυχραιμία χωρίς να γινόμαστε υπερφίαλοι και εκτός πραγματικότητας.

Το φιλικό μας περιβάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές πνευματικές ενασχολήσεις και αναζητήσεις. Είναι σημαντικό ότι ταυτιζόμαστε με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω μας καθώς μπορούν να αντιληφθούν πως θέλουμε να προχωρήσουμε από δω και στο εξής στη ζωή μας. Η προσωπική μας κοσμοθεωρία δομείται με έναν ιδιαίτερα θετικό και επαναστατικό τρόπο και αυτό είναι αρκετό για να μας γεμίσει με χαρά, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό.

πηγή: myastro

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.