Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Είναι σημαντικό για εμάς να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που έχουμε καιρό να δούμε ή να ακούσουμε. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Παράλληλα θέματα γνώσεων και μόρφωσης έρχονται στο τραπέζι. Αφού είναι σημαντικό για εμάς να εξελιχθούμε μέσα από αυτά. Πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή μας και ανοίγουν διάπλατα τους ορίζοντές μας.

Σημαντικό είναι για εμάς να αποκτήσουμε νέα γνώση που μπορεί να μας βοηθήσει να κατασταλάξουν γενικότερα στη ζωή μας. Ή να αλλάξουμε την κοσμοθεωρία μας. Επαγγελματικά και νομικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν που χρήζουν απόλυτης προσοχής. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την αμέλεια και να υποπέσουμε σε λάθη. Η διασκέδαση, τα ταξίδια και η επαφή με πρόσωπα που μπορεί να μας χαρίσουν καινούργιες ιδέες ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση και την αισιοδοξία.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε μετά το μεσημέρι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και αντικειμενικό κριτήριο. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε κάθε είδους απόφαση που μπορεί να αγγίζει το ευρύτερο περιβάλλον μας. Ή να επηρεάζει νομικές υποθέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Καλό είναι να πάρουμε αποστάσεις από ποιες υποθέσεις ή καταστάσεις βιώνουμε. Και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να πάρει χρόνο ώστε να δούμε με μεγαλύτερη διαύγεια και αντικειμενικότητα τα πράγματα.

Αμέσως μετά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό και μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε όλα τα επίπεδα. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα σχέδια μας καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να στεφθούν με επιτυχία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε προσωπικό επίπεδο καθώς αισιοδοξία, πάθος και ενθουσιασμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αισθηματικά μας.

myastro