Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

1 Ιανουαρίου 2022 08:30

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η πρώτη μέρα του χρόνου μας βρίσκει να έχουμε έντονη αισιοδοξία και χαρά αδημονώντας για το τι θα μας φέρει καινούργια χρονιά. Οι δυσκολίες της προηγούμενης έμειναν πια στο παρελθόν και προσμένουμε καλύτερες μέρες με θετική διάθεση και αποφασιστικότητα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επηρεάζοντας ψυχολογικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουν μαζί μας θέλοντας να συναναστραφούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα ζητήματα.

Απαραίτητο είναι βέβαια να μην ξεφύγουμε καθώς είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε υπερβολές

Nα γίνουμε απότομοι φέρνοντας σε δύσκολη θέση πρόσωπα που είναι σημαντικά για εμάς. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξει επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα μας ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Το βράδυ ενδείκνυται για διασκέδαση, έντονες συζητήσεις και απολαύσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην υπερβολική κατανάλωση ποτού και φαγητού. Καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε και να χάσουμε το μέτρο.

Το πρωί ο συναισθηματισμός είναι έντονος καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ενισχύοντας τις ευαισθησίες μας σε υπερβολικό βαθμό. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε λανθασμένη εντύπωση για πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Σε ότι αφορά τις επιδιώξεις τους και ότι θέλουν από εμάς. Σημαντικό είναι βέβαια να μην προχωρήσουμε σε συζητήσεις καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και αντιδικίες.

Ας μην ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η διάθεσή μας είναι θετική με την αισιοδοξία στο απόγειο της. Ας υποδεχτούμε την πρώτη μέρα του χρόνου μακριά από κάθε είδους αντιδικία και σύγκρουση που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις μας. Καλό είναι να εμπιστευτούμε την καλή διάθεση μας και την ανάγκη να λειτουργήσουμε με γνώμονα το μέλλον. Αποφεύγοντας αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένη εμπλοκή προσώπων και καταστάσεων που τελικά θα αποβεί εις βάρος μας.

myastro