Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει ρήξεις και κόντρες!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Σεπτεμβρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος).

Η ανάγκη να βρεθούμε με το φιλικό μας περιβάλλον είναι εντονότερη από ποτέ. Επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε και να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που κατανοούν τις απόψεις και τις σκέψεις μας.

Είναι σημαντικό να σχεδιάσουμε μαζί τους τα επόμενα βήματα σε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε αυξάνοντας κατακόρυφα τον ενθουσιασμό μας για το μέλλον. Πιθανό είναι ακόμα να επικεντρωθούμε σε στόχους και φιλοδοξίες αφού είναι σημαντικό να εξελιχθούμε σε επίπεδα της ζωής μας που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Καθοριστικά πρόσωπα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική μας ζωή μπορούν να σταθούν δίπλα μας, αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα myastro.

Οφείλουμε όμως να μετριάσουμε την αλαζονεία και τον εκνευρισμό που μπορεί να δείξουμε απέναντι σε πρόσωπα που διαφωνούν μαζί μας. Καλό είναι να είμαστε δεκτικοί στις διαφορετικές απόψεις γιατί δεν αποκλείεται κάποια σημεία τους να εμπλουτίζουν τις δικές μας οδηγώντας μας σε επιτυχημένες επιλογές.

Μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους απογειώνοντας το πάθος και την ψυχολογία μας. Είναι βέβαιο πώς μπορούμε να περάσουμε καλά με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό μας περιβάλλον απολαμβάνοντας την παρέα και τις συζητήσεις μαζί τους.

Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα μας φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά μας.

Θα πρέπει να δείξουμε μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Σπασμωδικές συμπεριφορές και εκνευρισμός θα επηρεάσουν την επικοινωνία με τον φιλικό περίγυρο. Πιθανές είναι οι ρήξεις και οι σκληρές κόντρες με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζοντας άμεσα την ψυχολογία μας και τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γύρω μας.

Ξεκαθαρίσματα με φίλους δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση, καλό είναι να παρασυρθούμε από την κατήφεια και την απαισιοδοξία βγάζοντας συμπεράσματα και παίρνοντας αποφάσεις. Πιθανό είναι ακόμα να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες μας που θα επηρεάσουν την ψυχολογία μας.