Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Οι διαπροσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκουμε να έχουμε αρμονική συμβίωση με πρόσωπα που είναι καθοριστικά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Γεγονός είναι ότι πολλές φορές δεν θα διστάσουμε να υποχωρήσουμε. Και να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες μας θέλοντας να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Αυτό όμως είναι ένα σημείο που πρέπει να ξεπεράσουμε. Αργότερα οι απαιτήσεις θα έρθουν με ορμή στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Είναι προτιμότερο να νιώθουμε ικανοποιημένοι στην σχέση και τις συνεργασίες μας αποφεύγοντας να μεταθέσουμε προβλήματα στο μέλλον. Γιατί αργά ή γρήγορα θα κληθούμε να τα αντιμετωπίσουμε. Επαγγελματικές συμφωνίες μπορούν να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς. Είναι εύκολο να αντιληφθούμε τι θέλουν οι άλλοι από εμάς. Την προσωπική μας ζωή γεγονός είναι ότι λάμπουμε και επιδιώκουμε να περάσουμε χρόνο με το ταίρι μας ενισχύοντας την ανάγκη της συντροφικότητας στην ζωή μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Μας βοηθά να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε στόχους και φιλοδοξίες μας. Οι συνεργάτες και το ταίρι μας θα είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε. Και θα σταθούν αρωγοί ώστε να πετύχουμε όνειρα που έχουμε. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κοινοί στόχοι που θα μας ικανοποιήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εμάς να κινηθούμε μαζί με τα πρόσωπα που έχουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας. Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν προϋποθέσεις για μακροχρόνια διάρκεια καθώς η σταθερότητα είναι βασική τους προϋπόθεση.

Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το παρελθόν με μοναδικό τρόπο. Ευχάριστα νέα μπορεί να υπάρξουν που θα μας γεμίσουν χαρά καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι οι καταστάσεις που βιώσαμε παλιότερα φαίνεται να κλείνουν με θετικό πρόσημο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για συζητήσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο αν υπάρχουν σημαντικοί ζητήματα που επηρεάζουν τις σχέσεις μας.

πηγή:myastro