Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

9 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Η διάθεση να επικοινωνήσουμε με το κοντινό μας περιβάλλον είναι έντονη ενισχύοντας μας ψυχολογικά. Γι’ αυτό και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με κάθε τρόπο. Τηλεφωνική επικοινωνία και συναντήσεις θα μας απασχολήσουν όλη την ημέρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Η διάθεση να επικοινωνήσουμε με το κοντινό μας περιβάλλον είναι έντονη γι’ αυτό και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με κάθε τρόπο. Τηλεφωνική επικοινωνία και συναντήσεις θα μας απασχολήσουν όλη την ημέρα. Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπα που μπορούν να μας συμβουλέψουν για σημαντικά θέματα που μας ενδιαφέρουν. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από κόλακες που επιδιώκουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθη που θα μας εκθέσουν, άρα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτυ θα ανεβάσουν κατακόρυφα το κέφι μας. Νέες γνωριμίες θα μας ενθουσιάσουν καθώς η ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων ιντριγκάρει το μυαλό μας. Το φλερτ και η διασκέδαση δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες σχέσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Επαγγελματικά, είναι σημαντικό να στραφούμε στο εμπόριο και την επικοινωνία

Μας δίνονται εξαιρετικές δυνατότητες μέσω προτάσεων και συνεργασιών που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας. Γεγονός είναι ότι εντυπωσιάζουμε τα πρόσωπα που συνομιλούμε με τις απόψεις και τα επιχειρήματά μας. Η γρήγορη αντίληψη, το χιούμορ και οι πρωτότυπες προτάσεις βοηθούν ώστε να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κυκλοθυμία και εκνευρισμό που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να μην κινούμαστε σπασμωδικά δημιουργώντας προβλήματα στον στενό μας κύκλο. Μία κοντινή απόδραση θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από πιθανές εντάσεις. Άλλωστε δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα στην ημέρα για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς λόγους. Καλό είναι να την αξιοποιήσουμε ώστε να αποφύγουμε την ένταση και να ανανεωθούμε, καθώς είναι βέβαιο ότι θα μας φτιάξει την ψυχολογία και θα μας γεμίσει χαρά.

myastro