Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαΐου 2021 07:45
Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τα ζώδια της γης και του νερού. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική μας ζωή. Eίναι δεδομένο ότι το πάθος και ο αισθησιασμός εκτοξεύονται στα ύψη. Μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον μας. Νιώθουμε ότι μέσα από την προσωπική επαφή με το ταίρι μας να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Kαι να χαρούμε κάθε στιγμή στην συναισθηματική μας ζωή. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους. Πρωτόγνωρα συναισθήματα θα έρθουν στην επιφάνεια θέλοντας να ταράξουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και ζήλια και κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στη σχέση μας. Οικονομικά, οι ευκαιρίες που θα δοθούν στην επαγγελματική μας ζωή θα είναι σημαντικές. Kαι θα μας βοηθήσουν να εξαργυρώσουμε την προσπάθειά μας στο μέγιστο. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομονωθούμε από το ευρύτερο περιβάλλον μας.

Τραύματα του παρελθόντος και ενοχές έρχονται στην επιφάνεια και μας καλούν να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχική δύναμη και αποφασιστικότητα. Δεν μπορούμε πια να κρυβόμαστε ωραιοποιώντας καταστάσεις που μας έχουν στιγματίσει.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μετά τα μεσάνυχτα φέρνει ξαφνικά ζητήματα και πάλι στην επιφάνεια που μας αναστατώνουν. Συναισθηματισμός και πρωτοτυπία μπορούν να ομορφύνουν καθοριστικά την προσωπική μας ζωή και να απογειώσουν το ρομαντισμό. Καλό είναι να αντιμετωπίσουμε με πρωτοτυπία και λογική πιθανές καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και ακόμα μας απασχολούν.

Στη συνέχεια, μέσα στην ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με την Σελήνη ευνοεί την σταθερότητα, την αποφασιστικότητα και την διάθεση να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Λογική και ευαισθησία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία και λειτουργούν ιδιαίτερα ευνοϊκά για προσωπική ζωή και οικονομικά ζητήματα.

πηγή: myastro