Η Σελήνη βρίσκεται στους ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

3 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στους ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης

Η προσοχή μας βρίσκεται στραμμένη σε καταστάσεις του παρελθόντος και εκκρεμότητες που έρχονται και πάλι στο φως και οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και πολλές φορές δεν μας επιτρέπει να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε.

Η Σελήνη βρίσκεται στους ιχθύες επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Είναι απαραίτητο να πάρουμε αποστάσεις από τα πράγματα. Ώστε να δούμε την πραγματικότητα με ρεαλισμό χωρίς αυταπάτες και οφθαλμαπάτες. Γεγονός είναι ότι η διάθεσή μας είναι πιο εσωστρεφής. Και προτιμούμε να αποφύγουμε κοινωνικά γεγονότα και συναντήσεις.

Μπορούμε να επικεντρωθούμε σε ότι ανακουφίζει την ψυχή μας και σε αυτό θα μας βοηθήσουν η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός. Στην προσωπική μας ζωή η ανάγκη για να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό και ιδεατό σκηνικό για δύο μας εκφράζει. Θέλουμε να βιώσουμε κάθε στιγμή τρυφερότητας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό μας. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας δυσάρεστα τη σχέση μας. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είμαστε με νέες γνωριμίες καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία βοηθώντας μας να νιώσουμε αισιοδοξία.

Μπορούμε να επουλώσουμε τραύματα και πληγές του παρελθόντος που επιβαρύνουν την ψυχή μας. Καθώς δεν θέλουμε πια να κουβαλάμε ότι εμποδίζει την εξέλιξή μας.

Νωρίς το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος που αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που μας απασχολούν εδώ και καιρό. Αυτό θα είναι αρκετό για να μας δώσει ανάσα και να περιορίσουμε την ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε δυνατότητες και προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μία νέα οικονομική κατάσταση που θα μας ικανοποιήσει απόλυτα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που μας βοηθά να εκλογικεύσουμε τα έντονα συναισθήματα και να περιορίσουμε τις ψευδαισθήσεις. Μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν και τραυματίζουν τη σχέση μας. Εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην αισθηματική μας ζωή δεν αποκλείονται.

myastro