Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και οδηγεί σε απομόνωση και εσωστρέφεια

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Οκτωβρίου 2022 08:20

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεσπόζει σήμερα καθώς απογειώνει την επικοινωνία και ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Η διάθεση να προχωρήσουμε στην επίλυση υποθέσεων που κυρίως αφορούν στον χώρο της δουλειάς γίνεται εντονότερη από ποτέ. Αποτελεσματικότητα και παρατηρητικότητα μας δίνουν την ευκαιρία να λειτουργήσουμε εμπεριστατωμένα και καίρια όπου είναι απαραίτητο.

Σημαντικό είναι να αξιοποιήσουμε τη συγκυρία για να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις που μπορεί να μας απασχολούν και να αφορούν τον επαγγελματικό χώρο.

Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε κατανοητοί και να αντιληφθούμε από την πλευρά μας ανάγκες και επιθυμίες των ανώτερων μας. Η καλή ψυχολογία και αντιμετώπιση είναι γεγονός πως θα μας φέρει πιο κοντά από ποτέ στην αναγνώριση και στην πραγματοποίηση επαγγελματικών σχεδίων που μας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό.

Ιδιαίτερα θετικές μπορεί να είναι και συζητήσεις για τη βελτίωση των επαγγελματικών συνθηκών ή για νέες προτάσεις που θα κερδίσουν την προσοχή μας.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναίσθημα και την ανάγκη να πάρουμε αποστάσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι έντονη η διάθεση να απομονωθούμε και να στραφούμε μέσα μας καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια.

Έχουμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε πως απωθημένα και τραύματα που ακόμα κουβαλάμε, επηρεάζουν τον ψυχισμό μας και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αποφασιστικά και απελευθερωμένα στο παρόν.

Η μουσική και η τέχνη θα αποτελέσουν ιδανικές διεξόδους ώστε να ισορροπήσουμε και να λειτουργήσουμε με ξεκάθαρη σκέψη και ρεαλιστικούς όρους σε πρακτικά ζητήματα που διαχειριζόμαστε.

Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είναι ευκαιρίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά και θα μας δείξουν τον δρόμο σε εκκρεμότητες και καταστάσεις που ακόμα δεν έχουμε επιλύσει.

Συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να μας εκπλήξει ευχάριστα ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα κάνει την εμφάνισή του και θα μας ενθουσιάσει.