Η Σινέντ Ο’ Κόνορ κάνει μία φριχτή αποκάλυψη για τον Πρινς

Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2019 16:02
Η Σινέντ Ο’ Κόνορ κάνει μία φριχτή αποκάλυψη για τον Πρινς

Λίγες μόλις μέρες μετά τη συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού του Πρινς «Nothing Compares 2 U», φορώντας πλέον χιτζάμπ, η Σινέντ Ο’ Κόνορ ξανάρχεται και έχει διάθεση για αποκαλύψεις οι οποίες αφορούν στο πρόσωπο του αείμνηστου τραγουδιστή και συνθέτη.
Η Ιρλανδή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν «Good Morning Britain» όταν ρωτήθηκε για το αν είχε συναντήσει τον τραγουδιστή και συνθέτη είπε και προκάλεσε την έκπληξη όλων όσοι την άκουγαν:
«Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι πως δεν πήγε και τόσο καλά. Παραλίγο να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλο. Δεν τα πήγαμε καθόλου καλά».
Σοκαρισμένος ο Μόργκαν από την αποκάλυψη την ρώτησε: «Παραλίγο να χτυπήσετε ο ένας τον άλλο»;
Η Ο’ Κόνορ του απάντησε: «Δεν ήταν ότι πήγα να τον χτυπήσω, απλά προσπάθησα να προστατέψω τον εαυτό μου. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία όλο αυτό».
Συνεχίζοντας την αφήγησή της είπε: «Με κάλεσε ένα βράδυ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και εγώ η ανόητη δεν ήξερα πού πήγαινα. Ο Πρινς ένιωθε “άβολα” και είχε απαιτήσεις από εμένα. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός. Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να… και τότε εκείνος ανέβηκε επάνω και πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…».