Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ποζάρουν στην Επίδαυρο

2 Αυγούστου 2020 21:30

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης κάνουν σπάνια εμφάνιση αλλά πάντα ξεχωρίζουν. Τώρα λοιπόν που ξεκίνησε το φεστιβάλ Επιδαύρου του οποίου είναι και οι δύο φαν, δεν θα μπορούσαν να μη βρεθούν στο αρχαίο Αργολικό θέατρο για να παρακολουθήσουν τη δουλειά της πολύ καλής τους φίλης Βίκυς Σταυροπούλου και βέβαια και των υπόλοιπων συντελεστών.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο θέατρο φορώντας μάσκες, τις οποίες όμως αποχωρίστηκε λίγο αργότερα, όταν συνάντησε καλούς φίλους με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα.

Φυσικά, οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να μη βρεθούν λίγο μετά το τέλος της παράστασης στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους συντελεστές, ανάμεσά τους και την κουμπάρα της Σμαράγδας, Βίκυ Βολιώτη, και φυσικά τη Βίκυ Σταυροπούλου στην ξεχωριστή αυτή δουλειά η οποία ανεβαίνει φέτος σε μία διαφορετική εκδοχή στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη δεν ήταν οι μόνοι που παρακολούθησαν την παράσταση στη δεύτερη μέρα της. Στο θέατρο βρέθηκε και ο Αντίνοος Αλμπάνης αλλά και ο Φοίβος Δεληβοριάς αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος βρέθηκε και στην πρώτη παράσταση της Λυσιστράτης το βράδυ της Παρασκευής.