Η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε γυμνή

Δημοσιεύθηκε: 07/11/2019 19:04
Η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε γυμνή

Με αφορμή το γεγονός ότι η Σοφία Βεργκάρα είναι η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός, θυμηθήκαμε το καλύτερο εξώφυλλο που έχει κάνει στη ζωή της…
Είχε ποζάρει εντελώς γυμνή στο εξώφυλλο του «Women’s Health».
Η 45χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε γυμνή καλύπτοντας το εκρηκτικό μπούστο της με τα χέρια της.
«Η γυμναστική είναι μαρτύριο για μένα. Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν κάνω γυμναστική, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και στο τέλος, αφού ξέρω ότι θα ξανακάνω γυμναστική», είχε δηλώσει η 45χρονη.
Όπως τόνισε, δεν τη βοηθά και το σώμα της: «Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Έχω κακά γόνατα και έχω λεπτό, ελαφρύ σκελετό. Μετά βίας κάνω ένα push up».
Παραδέχεται ότι θα ήθελε να είναι πιο αθλητικός τύπος, αλλά το «γιγαντιαίο στήθος της» δεν της το επιτρέπει.
«Θα ήθελα να είμαι περισσότερο αθλητική αλλά όταν έχεις γεννηθεί με αυτό το »γιγαντιαίο στήθος», το έχω από τα 13 μου και έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμεινα έγκυος και γέννησα», λέει.

Βεργκάρα

Σοφία Βεργκάρα: Η υψηλότερα αμειβόμενη ηθοποιός
Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Modern Family» Σοφία Βεργκάρα είναι για άλλη μία χρονιά η καλύτερα αμειβόμενη ηθοποιός στην αμερικανική τηλεόραση, κερδίζοντας 16 εκατομμύρια δολάρια από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes».
Η Βεργκάρα κέρδισε 42,5 εκατομμύρια δολάρια το 2017-2018, σύμφωνα με το «Forbes», πολύ περισσότερα από τον καλύτερα αμειβόμενο άνδρα ηθοποιό, τον Τζιμ Πάρσονς, της σειράς «The Big Bang Theory», που έβγαλε 26,5 εκατομμύρια δολάρια.
Ας δούμε μερικά ακόμη στιγμιότυπα από την καλύτερη φωτογράφιση της καριέρας της.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT