Η σοκαριστική αποκάλυψη της Καινούργιου: «Έταζε σε κορίτσια ότι θα σε γνωρίσω στην Κατερίνα και θα σε βάλει στην εκπομπή – Είχα εκτεθεί!»

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοεμβρίου 2021 16:15
Η σοκαριστική αποκάλυψη της Καινούργιου: «Έταζε σε κορίτσια ότι θα σε γνωρίσω στην Κατερίνα και θα σε βάλει στην εκπομπή - Είχα εκτεθεί!»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από τηλεοπτικό πρόσωπο.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τα όσα είπε στην εκπομπή ο νικητής του «Power of love», αποκάλυψε κάτι που έχει συμβεί και στην ίδια.

Μεταξύ άλλων, είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Δύο λεπτά, αφήστε με λίγο να πω γιατί κατάλαβα. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος έχει καμιά τεράστια θέση.

Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλεύονται και την ύπαρξή τους στην τηλεόραση και να λένε ψέματα, αν βρίσκονται σε μια ομάδα ή αν βρίσκονται κοντά σε κάποια ισχυρά πρόσωπα και να σου λένε ότι αν γίνει αυτό εγώ μπορώ να σε βοηθήσω.

Advertisement

Για να σας το πω και απλά δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που έχουν εξουσία. Είναι και οι άνθρωποι οι οποίοι τάζουν χωρίς καν να... Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι.

Εγώ στο παρελθόν είχα κάνει ένα site με καλλυντικά και είχα αντιληφθεί ότι ένας άνθρωπος που είχε κατασκευάσει το site μου, χρησιμοποιούσε μια κοινή μας φωτογραφία.

Και έταζε σε κορίτσια ότι θα σε γνωρίσω στην Κατερίνα και θα σε βάλει στην εκπομπή. Κάτι το οποίο εγώ δεν γνώριζα ποτέ. Είχα εκτεθεί.

Δηλαδή μπορεί να πηγαίνουν και άνθρωποι διάφοροι και να λένε ότι μέσω αυτού θα σε γνωρίσω και ο άλλος να μην έχει ιδέα. Όλο αυτό είναι παράνομο και χυδαίο».

Advertisement