Η σοκαριστική εξομολόγηση τραγουδιστή: «Ήμουν για έξι μήνες με βίδες στο σαγόνι, δεν μπορούσα να φάω»

25 Απριλίου 2022 13:08

Ο Γιάννης Μπέκας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open και αποκάλυψε το σοκαριστικό ατύχημα που είχε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι την ανάρρωσή του.

Η σοκαριστική εξομολόγηση τραγουδιστή: «Ήμουν για έξι μήνες με βίδες στο σαγόνι, δεν μπορούσα να φάω»

Ο Γιάννης Μπέκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια με την υγεία του όταν υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι για μήνες τρεφόταν μόνο με αλεσμένο φαγητό αφού το σαγόνι του είχε υποστεί τεράστια ζημιά. Μετά το τροχαίο ατύχημα έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να τοποθετηθούν βίδες στο σαγόνι του και να επανέλθει κανονικά η λειτουργικότητα του.

«Εμφανιζόμουν στη Θεσσαλονίκη με την Πάολα. Και φύγαμε από το μαγαζί με τον ξάδερφό μου και τουμπάραμε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Όταν με έβγαλαν από μέσα, θυμάμαι ότι δεν μπορούσε να κλείσει το στόμα μου σωστά. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν ότι έχει σπάσει το σαγόνι μου. Για μένα ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό.

Φοβήθηκα μήπως δεν επανέλθει το κεφάλι μου. Ήμουν για έξι μήνες με δεμένο το σαγόνι, δεν μπορούσα να φάω. Σκέψου δεμένο το σαγόνι με τέσσερις βίδες και ο μόνος τρόπος για να πάρω τροφή ήταν με καλαμάκι, αλεσμένο.

Πήρα πολλά κιλά, είχα πρηστεί. Ταξιδέψαμε με τη μητέρα μου και την αδερφή μου στη Σαντορίνη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που κατέβηκα στην τουαλέτα, σε ένα μαγαζί, και ήταν δυο κοριτσάκια. Λέει το ένα “αυτός είναι ο Μπέκας” και απαντάει η φίλη της “δεν είναι ο Μπέκας, αυτός είναι πάρα πολύ χοντρός”. Αυτό ήταν σοκ»