Η Σουζάνα Κουόλ έκανε αγωγή στο χορογράφο Τάσο Ξιάρχο

Δημοσιεύθηκε: 12 Δεκεμβρίου 2019 11:34
Η Σουζάνα Κουόλ έκανε αγωγή στο χορογράφο Τάσο Ξιάρχο

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Σουζάνα Κουόλ, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Το νεαρό μοντέλο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς έχει προχωρήσει σε αγωγή εις βάρος του χορογράφου Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος συμμετείχε ως guest στο ριάλιτι μόδας του STAR.
«Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με τον Τάσο. Φαίνεται πως αυτός είχε θέμα μαζί μου. Έλεγε κάποια πράγματα στις εκπομπές. Έλεγε τα δικά του για μένα. Δεν ξέρω αν έβριζε και τι έλεγε για μένα. Εγώ δεν δίνω σημασία σε αυτά, αλλά έχει δώσει ο μάνατζέρ μου. Του έχει κάνει αγωγή γιατί έχει πει πολλά πράγματα. Όλα αυτά τα έχει πει μόνο και μόνο για να βγει στη δημοσιότητα. Δεν ξέρω γιατί τα έχει πει κιόλας, δεν με ενδιαφέρει. Ποτέ δεν μιλούσαμε στα παρασκήνια. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά με το που βγήκα και είδα πως έχει πει πολλά πράγματα για μένα, που δεν ισχύουν κιόλας. Του μάνατζέρ μου δεν του άρεσε αυτό και του άσκησε αγωγή», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η πρώτη αντίδραση και η απάντηση του Ξιάρχου

Την ώρα που η Σουζάνα Κουόλ μιλούσε στη συνέντευξή της για την αγωγή, παρακολουθούσε τηλεόραση και δεν δίστασε να βγάλει με το κινητό του ένα βίντεο την οθόνη της τηλεόρασης και να το δημοσιεύσει στα instastories του, σχολιάζοντας: «Επιτέλους είναι σωστό το όνομά μου».

Την επόμενη μέρα όμως μέσα από το «Ευτυχείτε», ο Τάσος Ξιάρχος έδωσε την απάντησή του σε όσα είπε η Σουζάνα Κουόλ για εκείνον στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.
«Πριν μία εβδομάδα η Σουζάνα ήρθε στο νυχτερινό μαγαζί που εργάζομαι. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε μετά το «GNTM». Είπαμε δυο κουβέντες μεταξύ μας πολύ σωστές και αληθινές. Χαμογελάσαμε, τα βρήκαμε και αγκαλιαστήκαμε. Τρία πράγματα της είπα. Τα κατάλαβε απευθείας και μου είπε πως έχω δίκιο και τελείωσε εκεί η κουβέντα… Δεν αναφέρθηκε σε κάποια αγωγή, τίποτα. Τώρα αν το έκανε, εντάξει. Δεν είμαστε και φίλοι για να στενοχωρηθώ. Ίσως να είναι κανένας άλλος λόγος καινούργιος. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι», είπε χαρακτηριστικά.