Η Σπυροπούλου και ο ανιψιός του υπουργού – Νύχτες με τον πρώην της Πετρουτσέλι

8 Αυγούστου 2019 13:00

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Φλορίντα Πετρουτσέλι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια πολύ στενή φιλία φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην παρουσιάστρια Kωνσταντίνα Σπυροπούλου και στο νεαρό δικηγόρο Κωνσταντίνο Λιάπη. Σύμφωνα με πληροφορίες από πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, ο ανιψιός του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Λιάπη και πρώην σύντροφος της Φλορίντα Πετρουτσέλι, το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ στενή παρέα με την 29χρονη παρουσιάστρια. Μάλιστα, κοινοί φίλοι λένε πως έχουν χημεία μεταξύ τους και μπορούν να κουβεντιάζουν με τις ώρες, καθώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Κωνσταντίνος Λιάπης

Οι δυο τους μαζί με έναν ξάδερφο του Κωνσταντίνου και μια φίλη της Κωνσταντίνας πέρασαν, πρόσφατα, μερικές ημέρες στην πολυτελή εξοχική κατοικία που διατηρεί η οικογένειά του νεαρού δικηγόρου στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρήκε στο πρόσωπο του νεαρού δικηγόρου έναν καινούργιο φίλο. Οι κοινές τους εξορμήσεις είναι γεγονός και οι δυο τους φαίνεται να περνούν πολύ χρόνο μαζί. Βέβαια, το παρασκήνιο υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται απλώς για μια φιλία, αλλά για κάτι πολύ παραπάνω, καθώς επιμένουν ότι ο νεαρός Λιάπης είναι απόλυτα γοητευμένος από την Κωνσταντίνα, ενώ κι εκείνη ανταποκρίνεται θερμά στο φλερτ του. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι οι διακοπές τους στην Ευρυτανία, δεν ήταν παρά το επιστέγασμα αυτού του φλερτ το οποίο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα, ενώ συνεχίστηκε και στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Οι δύο τους γνωρίζονταν από παλιότερα, και πιο συγκεκριμένα από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Λιάπης διατηρούσε σχέση με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι. Ήταν και η πρώτη φορά που ο νεαρός δικηγόρος απασχόλησε τα ΜΜΕ, όταν το 2017 χώρισε από την Φλορίντα  – η οποία συνεργαζόταν τότε στον Alpha με την Κωνσταντίνα – μετά από περίπου οκτώ χρόνια σχέσης. Τότε συγγενείς και φίλοι σοκαρίστηκαν, καθώς όλοι περίμεναν ότι το ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Σε κάθε περίπτωση και οι δύο προχώρησαν τη ζωή τους, η Φλορίντα έγινε πριν από λίγο καιρό μανούλα, ενώ πρόσφατα ο Κωνσταντίνος συνάντησε και πάλι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε πολύ διαφορετικές συνθήκες από παλιότερα. Ελεύθεροι και οι δύο πια, το αμοιβαίο ενδιαφέρον τους δεν άργησε να εκδηλωθεί. Στην Αθήνα αρχικά, όπου δεν έδωσαν στόχο πηγαίνοντας μαζί σε πολυσύχναστα μαγαζιά, και στη συνέχεια στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν μαζί, αλλά ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ακόμα δεν θέλουν να πάρει έκταση η σχέση τους -έστω και αν επιμένουν ότι είναι φιλική- στη δημοσιότητα. Είναι και οι δύο “καμμένοι” από αυτό και θέλουν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται. Γι’ αυτό και αποφάσισαν εξάλλου να πάνε τελικά στην Ευρυτανία, όπου θα μπορούσαν να περάσουν κάποιες μέρες μακριά από το πλήθος και τους φωτογραφικούς φακούς.