Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σάνεν Ντόχερτι: βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου

5 Φεβρουαρίου 2020 19:08

σάνεν

Στην εκπομπή Good Morning America μίλησε η Shannen Doherty, ή αλλιώς η τηλεοπτική Brenda την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Beverly Hills, η οποία συγκλόνισε το κοινό με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία της.
H 48χρονη ηθοποιός που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια, ανέφερε πως πέντε χρόνια αφότου η κατάστασή της έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ο καρκίνος επέστρεψε και αυτή τη φορά ακόμη πιο επιθετικός.
Η Shannen Doherty με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του Luke Perry και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.
Η Doherty εξήγησε μάλιστα πως αυτή η εξέλιξη στην υγεία της ήταν που την έπεισε να επιστρέψει στα «Χτυποκάρδια» το περασμένο καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε πως κανείς από τους συμπρωταγωνιστές της δεν γνώριζε το παραμικρό για τη μάχη που δίνει.
H πιο δύσκολη στιγμή για την διάγνωση της ηθοποιού, ήταν η ιδέα πως θα έπρεπε να πει τα νέα στη μητέρα της, ενώ η 48χρονη μίλησε και για την απόφαση να μιλήσει η ίδια για την επιστροφή του καρκίνου και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.
«Θα γινόταν γνωστό σε μερικές ημέρες ότι είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό χάπι που πρέπει να καταπιώ από πολλές απόψεις. Είμαι τρομοκρατημένη. Ανησύχησα πιο πολύ για τη μαμά Rosa και τον σύζυγό μου Kurt Iswarienko. Η μαμά μου είναι το πιο δυνατό πλάσμα κι ο σύζυγός μου αλλά ανησυχώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.