Η συμβουλή του Θανάση Ευθυμιάδη για να ξεκινήσει καλά η μέρα σας!

14 Μαρτίου 2021 19:45

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Ευθυμιάδης χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να… αλλάξει τον κόσμο. Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο των 2 λεπτών μας δίνει τα μυστικά και τις συμβουλές του για το πως να ξεκινήσει καλά η μέρα σου και με την καλύτερη ψυχολογία.

Όπως λέει και ο ίδιος : «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η σημασία του ” ξεκινάω σωστά την ημέρα μου”. Στην εποχή της παραπληροφόρησης που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά, είναι εξαιρετικά σημαντικός ο τρόπος που ξεκινάμε την ημέρα μας! Για την ακρίβεια, ότι κάνουμε και σκεφτόμαστε το πρώτο μισάωρο όταν ξυπνήσουμε, είναι σαν να κάνουμε μία παραγγελία για το Πώς θέλουμε να είναι η μέρα μας. Εγώ επιλέγω να πάω για ένα περίπατο, να κάτσω να πιω ένα τσάι, να κάνω λίγο διαλογισμό, να νιώσω την ενέργειά μου σταθερή και χωρίς βιασύνη».

Είναι πολύ πολύ σημαντικό να μη βιαζόμαστε το πρωί (να μην ανοίξουμε αμέσως τηλεόραση και το Internet) αλλά να πάρουμε ένα εικοσάλεπτο όλο δικό μας. Αν έχω πολλές δουλειές, θα ξυπνήσω νωρίτερα ώστε να έχω αυτό το χρόνο για τον εαυτό μου στο ξεκίνημα της κάθε νέας μέρας. Όταν είμαι υπεύθυνος για την ενέργεια και τις σκέψεις που προβάλλω το πρωί, το πώς κυλάει η μέρα μου, γίνεται επιλογή μου. Όταν είσαι υπεύθυνος για την ενέργεια και τις σκέψεις που προβάλλεις το πρωί, το πώς κυλάει η μέρα σου γίνεται επιλογή σου. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται».