Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας καλεί να αναλάβουμε ευθύνες

28 Μαρτίου 2022 07:30

Δεν είναι εύκολο να αναλάβουμε ευθύνες και να εκδηλώσουμε συναισθήματα και ευαισθησίες. Καθώς νιώθουμε τις πιέσεις να πολλαπλασιάζονται απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας καλεί να αναλάβουμε ευθύνες σε προσωπικό επίπεδο. Και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύουν την ανάγκη να λειτουργήσουμε πρακτικά και ώριμα απέναντι στην κοινότητα, την κοινωνία, το σύνολο στο οποίο είμαστε ενταγμένοι. Επηρεάζουν ακόμα άμεσα την προσωπική μας ζωή καθώς αντιλαμβανόμαστε την σχέση μας σε διαφορετικό επίπεδο. Επιδιώκουμε να λειτουργήσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στο ταίρι μας, αποφεύγοντας να συμπεριφερθούμε αυθόρμητα ή απερίσκεπτα.

Δεν αποκλείεται να αισθανθούμε πως οι ευθύνες μας βαραίνουν και δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε απελευθερωμένοι από περιορισμούς και προκαταλήψεις. Γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη συνθήκη μας βάζει σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία σκέψης και δράσης αφού είναι απαραίτητο να μην απογοητεύσουμε τους γύρω μας, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι καταπιέζουμε τον εαυτό μας, ότι νιώθουμε ή μας ικανοποιεί.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να στραφούμε στον κοινωνικό περίγυρο

Και να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δράσεις που θα ανακουφίσουν τους γύρω μας. Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε επαναστατικά και διορατικά δημιουργώντας ένα νέο πεδίο για εμάς και τον φιλικό μας περίγυρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν καθώς είναι εύκολο να ξεφύγουμε λόγω της αλαζονείας. Οφείλουμε να μετριάσουμε σπασμωδικές κινήσεις και να αφιερωθούμε σε υποθέσεις που μας επιτρέπουν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στόχοι και φιλοδοξίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, είναι απαραίτητο να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη τους καθώς μέσα από αυτό νιώθουμε την απόλυτη ολοκλήρωση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη νωρίς το πρωί αυξάνει την ανάγκη για κινητικότητα, παράλληλα όμως μπορεί να αυξήσει και τον εκνευρισμό. Σπασμωδικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδέκτες από το φιλικό περιβάλλον γι’ αυτό οφείλουμε να συγκρατήσουμε την ορμή μας.

Αργότερα η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την ανάγκη ανάληψης ευθυνών σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανοί περιορισμοί θα μας απογοητεύσουν καθώς δεν είναι εύκολο να απολαύσουμε τις στιγμές. Η ανεμελιά και οι προσωπικές μας απολαύσεις περιορίζονται σημαντικά.

myastro