Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή

23 Απριλίου 2021 07:45

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή

Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο επηρεάζοντας καθοριστικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Η επιθυμία να κινηθούμε με δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα βρίσκει εμπόδια. Η σύνοδος της Αφροδίτης θα βοηθήσει να ξεφύγουμε από φοβικά σύνδρομα που μας διακατέχουν.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Το έλλειμμα έγκυρης αντίδρασης σε κοινωνικό επίπεδο δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις μέσα στην οικογένεια. Αφού με ευκολία ξεσπάμε στους οικείους και σε δικά μας πρόσωπα.

Οφείλουμε να κατευνάσουμε φόβους μας και να συμφιλιωθούμε με καταστάσεις που άλλοτε μπορεί να μας πλήγωσαν. Ακόμα, είναι προτιμότερο να αντιδράσουμε σε ότι μας ενοχλεί στο εξωτερικό περιβάλλον ξεφεύγοντας από την ατολμία. Αυτό θα λειτουργήσει βοηθητικά ώστε να ισορροπήσουμε μέσα μας και να διατηρήσουμε την ισορροπία και την αρμονία στο οικείο περιβάλλον.

Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα επηρεάσει την προσωπική μας ζωή. Ενδέχεται αιφνιδιαστικά ζητήματα να προκύψουν και να μας αναστατώσουν. Η αναστάτωση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ζητήματα κτητικότητας που θα πρέπει να κατευνάσουμε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα αισθηματικά μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντας ώθηση σε ζητήματα εργασιακής φύσεως και καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις.

Το πρόγραμμά μας είναι πιεστικό, αφού θέλουμε να ανταποκριθούμε σε ότι έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό είναι να αφήσουμε χρόνο μέσα στην ημέρα για εκτόνωση, καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τον εκνευρισμό και το άγχος που μπορεί να μας δημιουργούν οι υποχρεώσεις μας.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Ταύρο μετά τα μεσάνυχτα μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε με μεγάλη ευκολία σκέψεις που αφορούν ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας. Το ταίρι μας θα είναι εκεί για να αντιληφθεί τις ανησυχίες μας και να μας καθησυχάσει.

Μέσα στην ημέρα το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί συνθήκες για πρωτότυπες ιδέες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές συμφωνίες οικονομικής φύσεως που θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας. Παράλληλα, νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά που μας ανανεώνουν. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προσωπική μας ζωή.

πηγή: myastro