Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μετά τα μεσάνυχτα φορτίζει συναισθηματικά το τοπίο

Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 2021 07:45
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μετά τα μεσάνυχτα φορτίζει συναισθηματικά το τοπίο

Η Σελήνη θα παραμείνει μέχρι μετά το μεσημέρι στους Ιχθύες επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μετά τα μεσάνυχτα φορτίζει συναισθηματικά το τοπίο. Και δημιουργεί αυταπάτες σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μετά τα μεσάνυχτα φορτίζει συναισθηματικά το τοπίο. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τραύματα και απωθημένα που έχουμε βαθιά μέσα μας και εκδηλώνονται με αμεσότητα. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση μας. Και να δημιουργήσουν προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ενισχύοντας με ψυχικό σθένος και αποφασιστικότητα τη διάθεση μας. Μπορούμε να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα με επιτυχημένο τρόπο. Αργότερα το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Ταύρο ομορφαίνει την προσωπική μας ζωή. Η αρμονία και η ισορροπία στη σχέση μας είναι σημαντική και αυτό εκδηλώνεται με αμεσότητα. Ρομαντισμός και πάθος βοηθούν να υπάρξει ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απογειώσει τα αισθηματικά μας.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο η Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που μας χαρακτηρίζουν μπορούν να εντυπωσιάσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά μας σχέδια και τις συνεργασίες θέλουμε να πετύχουμε.

Στα αισθηματικά το πάθος και η φλόγα βοηθά στην ανανέωση της σχέσης και αυτό είναι σημαντικό για να καλύψουμε πιθανά κενά ή για να λύσουμε ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Προσοχή γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που θα επηρεάσει τη συμπεριφορά και τον τρόπο σκέψης μας. Δεν πρέπει να θέτουμε παρορμητικά σε εγωιστικές διαθέσεις που δεν μας επιτρέπουν να κρατήσουμε τις απαραίτητες ισορροπίες στη ζωή μας. Σε περίπτωση που γίνουμε εριστικοί ή επιθετικοί με τους γύρω μας δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες που θα τραυματίσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

πηγή: myastro