Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο φέρνει ανατροπές

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 07:45

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την περίοδο και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο είναι μία αστρολογική συνθήκη που έχει δείξει τις διαθέσεις της εδώ και καιρό. Σήμερα όμως σχηματίζεται με ακρίβεια και απογειώνει την ενέργεια στον ύψιστο βαθμό. Όταν η επιθυμία να ανατρέψουμε κάθε συμπεριφορά και ανάγκη που δεν μας καλύπτει είναι εντονότερη από πότε. Επικεντρωνόμαστε σε υλικά και συναισθηματικά ζητήματα που μας ενδιαφέρουν άμεσα και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου βρίσκονται σε αδυναμία. Γι’ αυτό και οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Παράλληλα αλλαγές στον τρόπο σκέψης και σε ότι αφορά ηθικά ζητήματα είναι γεγονός ότι μπορεί να οδηγήσουν στην προσωπική μας απελευθέρωση. Η επιθυμία να απολαύσουμε τη ζωή μας με τον τρόπο που μας καλύπτει είναι πιθανό να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Οι οποίες θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον μας. Προσοχή σε ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναισθηματικά ζητήματα. Γιατί είναι εύκολο να προκληθούν εκρηκτικές καταστάσεις λόγω της αυξημένης έντασης.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι το πρωί

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στον χώρο της δουλειάς. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά οικονομικές διεκδικήσεις. Όταν έχουμε το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα να διαπραγματευτούμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Ζυγό δίνοντας μας την δυνατότητα να ασχοληθούμε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες που έχουν κομβικό ρόλο στη ζωής μας. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε αγαπημένα πρόσωπα. Που παράλληλα καλύπτουν την ανάγκη για συντροφικότητα και κοινή προσέγγιση των πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα. Απαραίτητο είναι να διεκδικήσουμε ισότιμες σχέσεις που μπορεί να είναι αρμονικές χωρίς να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό μας. Η ισορροπία μπορεί να υπάρξει χωρίς να προχωρήσουμε σε υποχωρήσεις. Αλλά μπορεί αργότερα θα επηρεάσουν την στάση μας.

Αργά το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Κριό απογειώνει την αισιοδοξία. Γιατί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες. Συγκεκριμένα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας. Αλλά προσοχή σε υπερβολικές απαιτήσεις και αμετροέπεια που δεν θα οδηγήσουν σε ρεαλιστικές επιλογές.

myastro