Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες προσφέρει ευκαιρίες

12 Απριλίου 2022 07:45

Η ανάγκη να πιστέψουμε στο όνειρο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και προσφέρει ευκαιρίες. Έτσι ώστε να προχωρήσουμε στις οποίες επιδιώξεις μας με φαντασία και κατανόηση.

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους ιχθύες προσφέρει ευκαιρίες στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Δεν θα διστάσουμε να ξεπεράσουμε δυσκολίες από το παρελθόν. Να συγχωρήσουμε πρόσωπα που μπορεί να μας έβλαψαν, να κατανοήσουμε κίνητρα που δεν ήταν εύκολο να γίνουν αντιληπτά. Η ενσυναίσθηση και η ανάγκη για συγχώρεση σβήνουν τραύματα του παρελθόντος που χαλάνε την ψυχολογία μας.

Παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες στο πεδίο της τέχνης και του εσωτερισμού θα μας φέρουν σε επαφή με την επιτυχία. Και το ταλέντο μας λάμπει με μεγάλη ευκολία. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα. Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα δεν θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις προθέσεις των άλλων. Αντίθετα κάνουμε επιλογές που δεν μας ταιριάζουν και επιπρόσθετα δείχνουνε εμπιστοσύνη πρόσωπα που δεν το αξίζουν.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Λέοντα

Mας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή, τα παιδιά, τη δημιουργική πλευρά του εαυτού μας. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Κριό με την Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες. για να προχωρήσουμε σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους με αυτοπεποίθηση. Παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία για να αλλάξει το περιβάλλον γύρω μας. Έτσι δείχνουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στα πρόσωπα που επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή μας. Η Σελήνη έχει θέση σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο και αυτό ύστερα οδηγεί σε συναισθηματική αποστασιοποίηση. Όμως με καλή διάθεση και κατανόηση των αναγκών των άλλων μπορούμε να ξεπεράσουμε την ψυχρότητα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη αλλάζει θέση σε αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο. Και μπορεί να μας βάλει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με φιλικά πρόσωπα. Καλό είναι να περιορίσουμε σπασμωδικές συμπεριφορές. Και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας σε ανταγωνιστικές καταστάσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια. Το απόγευμα η περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας το πεδίο της δουλειάς και της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Ταύρο αργά το βράδυ δίνει ευκαιρίες για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Που θα βελτιώσουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς όρους στη ζωή μας.

myastro