Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο ευνοεί την επικοινωνία

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουλίου 2022 07:45

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο διεγείρει το πνεύμα και οδηγεί σε έντονα επικοινωνιακές στιγμές τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Η πνευματικότητα και η επικοινωνία βρίσκονται σε υπερδιέγερση. Παράλληλα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Καρκίνο βοηθά να καταλάβουμε τους γύρω μας.

Η συγκεκριμένη σύνοδος εντείνει την πνευματική διαύγεια και μπορεί να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Καθώς οι ιδέες που δημιουργεί μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Επικεντρωνόμαστε στην οικογένεια και σε λύσεις που πρέπει να δώσουμε στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να δείξουμε γρήγορη αντίληψη σε όποια κατάσταση βιώνουμε. Επιπλέον απαιτούνται επιλογές και αποφάσεις που πρέπει να μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε ότι προκύψει με αμεσότητα και κατανόηση για τους γύρω μας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από υποκειμενικές αντιλήψεις και εγωκεντρικές επιλογές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Οι συνθήκες ευνοούν επίσης στην επίλυση ζητημάτων από το παρελθόν που έχουν στιγματίσει το οικογενειακό περιβάλλον. Η επικοινωνία, η συζήτηση και η ένδειξη καλής θέλησης θα λειτουργήσουν λυτρωτικά σε σχέσεις που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας.

Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι παραμένει στον Υδροχόο

Tο τρίγωνο που σχηματίζει νωρίς το πρωί με την Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για το ξεκίνημα της ημέρας. Θετική διάθεση και κατανόηση θα υπάρξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς αντιλαμβανόμαστε τις διαφορετικές απόψεις και είμαστε έτοιμοι να διαφοροποιήσουμε τη στάση μας όπου χρειάζεται. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Όταν είναι βέβαιο πως οι ευφάνταστες ιδέες μας θα εντυπωσιάσουν και θα καταλήξουν και μοναδικές συνεργασίες. Οι αυξημένες οικονομικές απολαβές είναι πιθανό αποτέλεσμα των πρωτότυπων ιδεών και της εξαιρετικής διάθεσης μας.

Η Σελήνη το μεσημέρι περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες στο έπακρον. Η ανάγκη για μοναχικότητα έρχεται στην επιφάνεια λόγω της έντονης εσωστρέφειας και της διάθεσης να αναζητήσουμε λύσεις μέσα μας. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις, προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε πρακτικά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης κάνοντας λάθη που θα μας εκθέσουν στον εργασιακό χώρο.

myastro