Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Λέοντα σήμερα θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Δημοσιεύθηκε: 1 Αυγούστου 2021 07:45
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Λέοντα σήμερα θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Είναι γεγονός ότι υπάρχει άμεση ανάγκη έκφρασης σε ότι αφορά συναισθήματα και επιθυμίες που επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα επιδιώκουμε να συζητήσουμε με το ταίρι μας. Και να δρομολογήσουμε σχέδια που μπορεί να δώσουν ευεξία σε ότι αφορά την σχέση μας.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Λέοντα σήμερα θα επηρεάσει καταλυτικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Σχέδια που αφορούν τις διακοπές ή την διασκέδαση έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία μας. Παράλληλα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε βαθύτερα ζητήματα που αφορούν την προσωπικότητά μας και να εντοπίσουμε το δυναμικό του χαρακτήρα μας.

Καλά θα κάνουμε λοιπόν να πάρουμε με αποφασιστικότητα πρωτοβουλίες. Που θα δώσουν ώθηση σε σχέδια και δημιουργικές δράσεις που πιθανά μας ενδιαφέρουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τον υποκειμενισμό καθώς με ευκολία μπορεί να εγκλωβιστούμε στον εαυτό μας. Και να χάσουμε την επαφή με τις ανάγκες των γύρω μας. Σε αυτό το σημείο θα προκύψουν παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφευχθούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επηρεάζει σημαντικά την οικονομική διαχείριση και ζητήματα που αφορούν λογαριασμούς και εκκρεμότητες που υπάρχουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μετά τα μεσάνυχτα καθώς η σύνοδος της με τον Ουρανό δημιουργεί αναστάτωση και διάθεση να ανατρέψουμε τα δεδομένα και την πεπατημένη στη ζωή μας. Η συνθήκη αυτή μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική μας ζωή καθώς με ευκολία αποστασιοποιούμαστε και επαναστατούμε σε ότι θεωρούμε ότι λειτουργεί καταπληκτικά. Δεν θα διστάσουμε να βάλουμε τις ανασφάλειες στην άκρη θέλοντας να προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο στη ζωή μας.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλάζοντας το σκηνικό καθώς φροντίζει να ενισχύσει την διάθεση μας με ενσυναίσθηση και κατανόηση. Ρομαντικές στιγμές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή που θα βοηθήσουν να εκτονωθεί η ένταση και να δημιουργηθεί αισθησιακή ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει την σχέση μας.

myastro