Η Τάμτα άλλαξε στυλ και δεν την αναγνωρίσαμε

Δημοσιεύθηκε: 22/09/2019 09:16
Η Τάμτα άλλαξε στυλ και δεν την αναγνωρίσαμε

Είναι γνωστό ότι η Τάμτα αλλάζει με ευκολία στυλ στα μαλλιά της και της αρέσουν γενικότερα οι εξτρίμ αλλαγές.
Τη γνωρίσαμε με σγουρά μαλλιά, τύπου άφρο, στη συνέχεια είχε ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους, μετά τα μάκρυνε και τα έβαψε διάφορα χρώματα, ενώ πρόσφατα τα είχε κοτσιδάκια ράστα. Και τώρα; Η Τάμτα όχι μόνο έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, αλλά έκοψε και αφέλειες!
Με τις τόσες αλλαγές βέβαια που κάνει στα μαλλιά της συχνά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε αν φορά περούκα ή όχι. Πρόσφατα πάντως την είδαμε στη συναυλία του συγκροτήματος Florence and the Machine στο Ηρώδειο και ειλικρινά δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Τα μαλλιά της ήταν πλατινέ, ενώ είχε κόψει και αφέλειες, που της προσέδιδαν μια ανεπιτήδευτη αθωότητα.

Τάμτα
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πλάι στον Κωνσταντίνο Ρήγο να φορά ένα φαρδύ μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και ένα μπλε εμπριμέ πουκάμισο. Η Τάμτα είχε φορέσει στρατηγικά μία μακριά trendy ζώνη που τόνιζε υπέροχα τη μέση της, ενώ είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα απλό μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, τα μάτια της ήταν σχεδόν άβαφα, ενώ είχε τονίσει τα χείλη της με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν.

Τάμτα

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.