Η Τέλεια Απόδραση: μπήκαμε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού του Alpha λίγο πριν από την πρεμιέρα (φωτο)

24 Απριλίου 2021 13:15

Η Τέλεια Απόδραση: μπήκαμε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού του Alpha λίγο πριν από την πρεμιέρα

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του με το τηλεπαιχνίδι, Η Τέλεια Απόδραση. Παράλληλα με το πετυχημένο καθημερινό  Deal με τον Alpha, θα τον βλέπουμε κάθε Σάββατο στις 20.00 το βράδυ, μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς.

Η Τέλεια Απόδραση: μπήκαμε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού του Alpha λίγο πριν από την πρεμιέρα

Το τηλεπαιχνίδι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Υπόσχεται να χαρίσει τα πιο πολυτελή δώρα στους τυχερούς παίκτες που θα δοκιμαστούν σε γνώσεις, στρατηγική και δύναμη.
Στις εικόνες παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς στο εντυπωσιακό πλατό που έστησε η Barking Well για το τηλεπαιχνίδι, ενώ τους πλαισιώνουν τα δώρα και τα φαντασμαγορικά σκηνικά.

Η Τέλεια Απόδραση

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha! Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.
Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντάς τους. Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα! Η Τέλεια Απόδραση, αύριο και κάθε Σάββατο στις 20:00, στον Alpha.

 

fere12_
fereteleia__2_
ferentinowprele_2_