Η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μας επιφυλάσσει γεγονότα που έρχονται αιφνιδιαστικά

4 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μας επιφυλάσσει γεγονότα που έρχονται αιφνιδιαστικά

Στις 09:42 το πρωί πραγματοποιείται η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη που επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου.

Η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη μας επιφυλάσσει γεγονότα που έρχονται αιφνιδιαστικά. Για να αλλάξουν την κοσμοθεωρία μας και να μας οδηγήσουν σε μία νέα πορεία εξέλιξης. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστούμε στον δογματισμό και τον φανατισμό που δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν.

Με τον Ερμή στον Τοξότη σε σύνοδο με τα Φώτα ο υποκειμενισμός εντείνεται και μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για εμάς καθώς δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε ρεαλιστικά τις καταστάσεις που ζούμε. Απαραίτητο για να ξεπεράσουμε τις παγίδες που μπορεί οι ίδιοι να βάλουμε στους εαυτούς μας είναι ο επαναπροσδιορισμός της στάσης μας και η ανάγκη αποστασιοποίησης από τα πράγματα με σκοπό την αντικειμενικότητα. Σημαντική είναι και η όψη χιαστί που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Σηματοδοτεί μία υποβόσκουσα νευρικότητα που δεν είναι εύκολο να γίνει αντιληπτή ευθύς εξαρχής.

Ανακούφιση θα δώσει το εξάγωνο των Φώτων με τον Κρόνο από τον Υδροχόο.

Που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με σταθερά βήματα σε πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Σε εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίας που αφορούν τη διαφήμιση, σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις που θέλεις να ολοκληρώσεις. Σημαντικό είναι να εργαστείς σκληρά για κάθε τι που σε ενδιαφέρει χωρίς να εγκλωβιστείς σε υπερφίαλες συμπεριφορές που μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά για τους στόχους σου. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον είναι γεγονός ότι θα σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθειά σου χαρίζοντας σου αισιοδοξία, στήριξη, κατανόηση. Προσπάθησε μόνο να μην επιτρέψεις σε κόλακες να κατευθύνουν τις κινήσεις σου παρασύροντας σε σε επιλογές που δεν σου ταιριάζουν.

Σημαντικό είναι και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στον Σκορπιό που ευνοεί προσωπικές σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες. Έντονα συναισθήματα και σοβαρότητα εναρμονίζονται σε κάθε κίνησή μας. Και δομούν σχέσεις με γερά θεμέλια και μακροβιότητα. Οικονομικά, σημαντικό είναι να εμβαθύνουμε σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ύλη. Και να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας προσπαθώντας να βάλουμε τις σωστές προτεραιότητες.

myastro