Η τελευταία επιθυμία του Τόλη Βοσκοπούλου! Η απόφαση της κόρης του Μαρίας για τη «διαθήκη» που της άφησε ο πατέρας της

Δημοσιεύθηκε: 28 Ιουλίου 2021 08:00
Η τελευταία επιθυμία του Τόλη Βοσκοπούλου! Η απόφαση της κόρης του Μαρίας για τη «διαθήκη» που της άφησε ο πατέρας της

O Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επέστρεφε στο σπίτι του. Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου είναι συντετριμμένες από τον θάνατο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην μονάκριβη κόρη του, Μαρία όπως βέβαια και εκείνη στον πατέρα της. Μάλιστα, δήλωνε η πιο φανατική θαυμάστρια του και εκείνος την καμάρωνε.

Η απώλειά του έχει στοιχίσει πολύ στη Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως έτσι ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της πατέρα. Μάλιστα, όπως είδαμε η 20χρονη κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη στο τελευταίο αντίο κατέρρευσε…

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε πολλές ώρες με την κόρη του. Στην οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα ON Time, είχε εκφράσει την επιθυμία του. Να δημιουργηθεί δηλαδή ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, «Τόλης Βοσκόπουλος» το οποίο θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική.

Αυτή την επιθυμία, η Μαρία Βοσκοπούλου θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού το θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.