Η Τούνη έχει γεννεθλια

11 Αυγούστου 2020 23:30

Η Ιωάννα Τούνη έχει γενέθλια και δεν θα μπορούσαν παρά να είναι υπέρλαμπρα όπως και η ίδια. Ντυμένη με ανάλογο φόρεμα πόζαρε με την τούρτα υπερπαραγωγή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της γράφοντας  στο εν λόγω ποστ:

«j.touni 27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω!

Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️
Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας

PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στη Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ???».