Η τούρτα της μαμάς : Μη χάσετε το τελευταίο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 09:00

Η τούρτα της μαμάς: δείτε ποιο γνωστό ζευγάρι θα δούμε να εισβάλλει στον νέο κύκλο

«Η τούρτα της μαμάς», η κωμική σειρά μυθοπλασίας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για τις χιουμοριστικές ατάκες της, το ανατρεπτικό σενάριο και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών, σερβίρει το τελευταίο της απολαυστικό… κομμάτι και ολοκληρώνει τη διαδρομή της στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στις 22:00, μ’ ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, ώρα 22:00 

Eπεισόδιο 30ό: «Διακοπή για τεχνικούς λόγους» (τελευταίο επεισόδιο)

Η οικογένεια Βασίλαινα ετοιμάζεται για το τελευταίο της τραπέζι και τα γενέθλια του Ρήγα, που θα τα γιορτάσει πρώτη φορά με την οικογένειά του.

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για την επέμβαση που έχει να κάνει. Ο Πάρης και ο Θωμάς βλέπουν υποψήφιες παρένθετες μητέρες και ο Ρήγας φέρνει στο σπίτι την καλλονή σύντροφό του, Τερέζα.

Το… κερασάκι στην τούρτα είναι το χαρτί στρατού του Θωμά, που φέρνει ο αστυνόμος Τούμπουλης, κι έρχονται τα πάνω κάτω, αφού ο Θωμάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει.

Εντάσεις και αναταραχές στο τελευταίο τραπέζι της οικογένειας. Μένει να δούμε αν θα μπουν όλα στη θέση τους και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν τα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα.

Γκεστ στο επεισόδιο 30 είναι ο Αποστόλης Ψαρρός, ο οποίος υποδύεται τον αστυνόμο Τουμπούλη.

Γιατί στην ΕΡΤ δεν της δίνουν το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν

Η «Τούρτα της Μαμάς», παρά το γεγονός ότι το σενάριο μας έκανε να γελάσουμε πολύ, δεν τράβηξε.

Και σε αυτό έπαιξε ρόλο κυρίως η ώρα προβολής του σίριαλ. Κάποιοι ισχυρίζονται πώς δεν ταίριαξε με το κοινό της ΕΡΤ. Πολύ πιθανό κι αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι η σειρά των Ρήγα – Αποστόλου δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, όπως έχουν αποφασίσει τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης.

Βέβαια, στόχος τους είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το συγγραφικό δίδυμο, αν και πληροφορίες λένε, ότι τους Ρήγα – Αποστόλου έχει προσεγγίσει και το Mega.